| Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Bella Emily Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) Dum Dec 19, 2010 12:06 am | |
| Hei E draguta noua ta descriere  Si ma bucur ca m'ai trecut la prieteni  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) Dum Dec 19, 2010 12:19 am | |
| imi place noua descriere  e cam derutanta faza cu schimbarea varstei pe forum nu mai stii cine cati ani are  ms ca m'ai trecut la prieteni  have fun in continuare  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Addie L. Crawford Anul VI

Data de inscriere : 03/11/2010 Numar mesaje : 938 Varsta : 23 Warning : 50% Casa : Astropufi Stare Relatie : singura :P Reputatie : 21 Galeoni : 10 Animal : Caine bichon-Happy; Bufnita alba-Heaven
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) Mier Dec 22, 2010 8:23 am | |
| apropo de varsta:vezi ca daca te-ai nascut in 1991 asta inseamna ca ai 19 ani , nu 17(daca ai 17 trebuie sa fi nascuta in 1993)  mai surioara mai , grea e matematica asta  si inca un lucru , daca stiai ca mi-am facut si eu cont de ce nu mai trecut la prieteni ...  ei bine acuma suntem chit  |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) Mier Dec 22, 2010 10:31 am | |
| Hi there, imi place descrierea..doar ca poza personajului o are si Bree. Victoria Justice.  Btw, nu exista puma neagra, poate vroiai sa zici pantera. :] _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Rhidima Evelina Potter Anul IV

Data de inscriere : 24/10/2010 Numar mesaje : 319 Varsta : 26 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : in relationship with Arman Malik Grover Reputatie : 44 Galeoni : 17 Animal : Bufnita alba - Hermy
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) Mier Dec 22, 2010 11:13 am | |
| Bine ai venit pe acest forum minunat!!!!!!!!!!! |
|
 | |
Jade A. Crawford Master Wizard

Data de inscriere : 06/10/2010 Numar mesaje : 1301 Varsta : 20 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : :"> Reputatie : 228 Galeoni : 89 Animal : Puma-Grace; Pisica Ragdoll-Linn; Tigru Alb-Heaven; Sarpe- Artemis, Bufnita Alba- Shadow Functii : Vanzatoare la "Cofetaria lui Florean"
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) Mier Dec 22, 2010 7:40 pm | |
| @Evelina : sunt pe forum de ceva timp
@Addie : in fine... o sa dau edit si te trec
@Helena : stiu, dar am observat ca Bree nu prea mai posteaza si incerc sa imi gasesc alta . Si exista...Puma cel putin...si eu am vrut-o neagra Uita-te la profilul meu, la 'animal' _________________ [center] [size=17] [font=FreestyleScript] Miss Jade Annabelle-Hope Crawford [/font] [/size] [i]  [/i] [i][size=15][font=Georgia]The truly truth: I miss you; The truly truth: I lied The thing you don't understand is that I catch a grenade for ya I could just do anything for ya... But you won't do the same[/font] [/i][/size] [/center] [i] [size=10]~ex Hufflepuff student, always Hufflepuff soul[/size] [/i] |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) Mier Dec 22, 2010 9:40 pm | |
| Bine, daca tu crezi ca exista puma neagra.. Anyway, have fun in continuare. _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Jade A. Crawford Master Wizard

Data de inscriere : 06/10/2010 Numar mesaje : 1301 Varsta : 20 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : :"> Reputatie : 228 Galeoni : 89 Animal : Puma-Grace; Pisica Ragdoll-Linn; Tigru Alb-Heaven; Sarpe- Artemis, Bufnita Alba- Shadow Functii : Vanzatoare la "Cofetaria lui Florean"
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) Mier Dec 22, 2010 10:29 pm | |
| Thanks Poate nu exista dar o inventez eu  E mai artistica asa  _________________ [center] [size=17] [font=FreestyleScript] Miss Jade Annabelle-Hope Crawford [/font] [/size] [i]  [/i] [i][size=15][font=Georgia]The truly truth: I miss you; The truly truth: I lied The thing you don't understand is that I catch a grenade for ya I could just do anything for ya... But you won't do the same[/font] [/i][/size] [/center] [i] [size=10]~ex Hufflepuff student, always Hufflepuff soul[/size] [/i] |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Jade A.-H. Crawford (fisa 2#)  | |
| |
|
 | |
| Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) | |
|