| Top 10 Hot Boys | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Jade A. Crawford Master Wizard

Data de inscriere : 06/10/2010 Numar mesaje : 1301 Varsta : 20 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : :"> Reputatie : 228 Galeoni : 89 Animal : Puma-Grace; Pisica Ragdoll-Linn; Tigru Alb-Heaven; Sarpe- Artemis, Bufnita Alba- Shadow Functii : Vanzatoare la "Cofetaria lui Florean"
 | Subiect: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 6:10 am | |
| Daca tot avem atatea topuri despre cantareti, trupe, melodii, actori, carti.... Sa facem un top 10 al celor mai draguti tipi de la TV ...
Pentru mine ar fi cam asa (primii 7 sunt adorabili ):
1. Chace Crawford

2. Taylor Lautner

3. Adam Lambert (pacat ca e gay )

4. Boo Boo Stewart

5. Craig Horner

6. Zac Efron

7. Leonardo DiCaprio (cand era mai tanar...)

8. Orlando Bloom

9. Sterling Knight

10. Bruno Mars
 _________________ [center] [size=17] [font=FreestyleScript] Miss Jade Annabelle-Hope Crawford [/font] [/size] [i]  [/i] [i][size=15][font=Georgia]The truly truth: I miss you; The truly truth: I lied The thing you don't understand is that I catch a grenade for ya I could just do anything for ya... But you won't do the same[/font] [/i][/size] [/center] [i] [size=10]~ex Hufflepuff student, always Hufflepuff soul[/size] [/i] |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 6:32 am | |
| ^^pentru mine, Orlando Bloom nu prea are farmec fara urechi mari si plete blonde  1.Nick Jonas  2.Chace Crawford  3.Oliver James  4.Sterling Night 5.Penn Badgley 6.Chad Michael Murray 7,8,9,10-chiar nu stiu ce as mai putea sa scriu  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Bella Emily Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | |
 | |
Ginny Andrews Blackfire Anul VII

Data de inscriere : 18/05/2009 Numar mesaje : 2552 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Singura:)) Reputatie : 94 Galeoni : 148 Animal : Yorkshire Terrier-Puffy Functii : Vanzatoare la "Vajhat Magic"
 | |
 | |

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 7:25 am | |
| Ginny  Ai pus in loc de Daniel o poza cu Taylor _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |

Data de inscriere : 18/05/2009 Numar mesaje : 2552 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Singura:)) Reputatie : 94 Galeoni : 148 Animal : Yorkshire Terrier-Puffy Functii : Vanzatoare la "Vajhat Magic"
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 7:26 am | |
| Dap am mdoficat acum stiu Si cat m'am chinuit sa gasesc o poza cu el  _________________ [center]  [/center] [color=cyan][i]"If a Kiss could say how much i love you...my lips would be on yours."[/i][/color] [center]~Ginny Andrews Blackfire~[/center] |
|
 | |
Crysella Blythe Anul III

Data de inscriere : 25/11/2010 Numar mesaje : 231 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 88 Galeoni : 181 Animal : Bufnita neagra-Amra Functii : Vanzatoare Vâjthat Magic;
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 8:48 am | |
| Si la mine topul este deschis de Ian  Vroiam sa-l pun si pe Jared, dar n-ar mai fi intrat  Cat despre Orlando Bloom, mie imi place de el si fara plete si urechi de elf, dar FARA MUSTATA. Ii sta oribil cu ea. My Smexy Top:1. Ian Somerhalder  2. Travis Caldwell  (A jucat in The Gates si alte seriale.) 3. Ed Westwick  4. Steven R. McQueen  5. Matt Dallas  (Poate il stiti din videoclipul lui Katy Perry daca nu din Kyle XY.) 6. Chace Crawford  7. James McAvoy  (Cum a putut sa se insoare cu urata aia care a jucat-o pe "Regina Fecioara"?...  ) 8. Orlando Bloom  9. Alexander Skarsgard  10. James Marsters  (E pe ultimul loc pentru simplul motiv ca nu arata sexos decat blond. Si e destul de batran... iar cocosul batran nu stiu sa faca ciorba.) _________________ [center][i]The hardest thing in this world is to live in it.[/i] :hp11: [i]Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris? Nescio, sed fieri sentio et excrucior. [/i] Catullus  [i]Nox mihi prima venit! Primae da tempora nocti! Longius in primo, Luna, morare toro. Tu quoque, qui aestivos spatiosus exigis ignes, Phoebe, moraturae contrahe lucix iter.[/i] Propertius [/center]
Ultima editare efectuata de catre Crysella Blythe in Sam Dec 11, 2010 8:52 am, editata de 1 ori |
|
 | |

| Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 8:50 am | |
| Cativa din topul tau sunt si la mine , Crysella 
L'am uitat pe Steven R. McQueen  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Crysella Blythe Anul III

Data de inscriere : 25/11/2010 Numar mesaje : 231 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 88 Galeoni : 181 Animal : Bufnita neagra-Amra Functii : Vanzatoare Vâjthat Magic;
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 8:54 am | |
| Da, Ian, Chace, Ed si Orlando  Chad Murray a jucat cumva in Freaky Friday cu Lindsay Lohan?  Ca imi pare cunoscut... _________________ [center][i]The hardest thing in this world is to live in it.[/i] :hp11: [i]Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris? Nescio, sed fieri sentio et excrucior. [/i] Catullus  [i]Nox mihi prima venit! Primae da tempora nocti! Longius in primo, Luna, morare toro. Tu quoque, qui aestivos spatiosus exigis ignes, Phoebe, moraturae contrahe lucix iter.[/i] Propertius [/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 8:59 am | |
| Da . Din cate imi amintesc eu  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 9:11 am | |
| eu il stiu din A cinderella story, cu Hilary Duff  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Sam Dec 11, 2010 9:55 am | |
| si eu la fel _________________ [center]  [/center] [color=cyan][i]"If a Kiss could say how much i love you...my lips would be on yours."[/i][/color] [center]~Ginny Andrews Blackfire~[/center] |
|
 | |
Jade A. Crawford Master Wizard

Data de inscriere : 06/10/2010 Numar mesaje : 1301 Varsta : 20 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : :"> Reputatie : 228 Galeoni : 89 Animal : Puma-Grace; Pisica Ragdoll-Linn; Tigru Alb-Heaven; Sarpe- Artemis, Bufnita Alba- Shadow Functii : Vanzatoare la "Cofetaria lui Florean"
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Dum Dec 12, 2010 1:27 am | |
| Eu chiar nu vad NIMIC la Rob Pattz... e urat cu draci dupa mine... si arata ca la 40 de ani :-& fanele, nu ma luati la bataie  _________________ [center] [size=17] [font=FreestyleScript] Miss Jade Annabelle-Hope Crawford [/font] [/size] [i]  [/i] [i][size=15][font=Georgia]The truly truth: I miss you; The truly truth: I lied The thing you don't understand is that I catch a grenade for ya I could just do anything for ya... But you won't do the same[/font] [/i][/size] [/center] [i] [size=10]~ex Hufflepuff student, always Hufflepuff soul[/size] [/i] |
|
 | |

| Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Dum Dec 12, 2010 1:38 am | |
| Eh fiecare cu parerea lui cum de ex mie nu imi place de Chace sau Taylor  _________________ [center]  [/center] [color=cyan][i]"If a Kiss could say how much i love you...my lips would be on yours."[/i][/color] [center]~Ginny Andrews Blackfire~[/center] |
|
 | |
Rosalie Andrews Blackfire Master Wizard

Data de inscriere : 12/09/2010 Numar mesaje : 4667 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 751 Galeoni : 2968 Animal : Bufnita alba-Sabri Functii : Profesoara "Previziuni despre viitor"; Angajată la "Vrajustitie"
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Dum Dec 12, 2010 2:06 am | |
| 1. Leonardo DiCaprio 2.Taylor Lautner 3.Ian Somerhalder 4. Daniel Radcliffe 5.Kellan Lutz 6.Orlando Bloom 7.Johnny Deep 8.Nick Jonas. 9.Robert Pattison 10.Joe Jonas.
Va rog,nu va luati dupa ordine;) _________________ [center]   [color=orange] Your mind is the scene of the crime. Powerplay doar la: Bell,Lily,Tamara,Raizen,Kayla, Alice Morris, Eveline,Ginny. [/color] [/center] |
|
 | |
Ema Snow Sef De Casa

Data de inscriere : 03/10/2010 Numar mesaje : 1156 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Ochi-de-Soim Stare Relatie : with Daniel Reputatie : 243 Galeoni : 222 Animal : Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless Functii : Vanzatoare "La Trei Maturi"
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys Dum Dec 12, 2010 2:20 am | |
| Hm... Sa vedem
1. Taylor Lautner 2. Daniel Radcliffe 3. Kelly Blatz 4. Nick Jonas 5. Johnny Deep 6. Matthew Gray Gubler 7. Shemar Moore 8. Boo Boo Stewart (He's sooo cute) 9. Robert Pattinson 10. Thomas Gibson _________________ [center]   [color=blue][b]Wit beyond meansure is man's greatest treasure![/b][/color][/center] [b][center][color=#04d4f0]"Hope is the thing with feathers, that perches in the soul, and sings the tune without the words, and never stops at all." (Emily Dickinson)[/color][/center][/b] |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Top 10 Hot Boys  | |
| |
|
 | |
| Top 10 Hot Boys | |
|