| Ainsley Serenity | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rosalie Andrews Blackfire Master Wizard

Data de inscriere : 12/09/2010 Numar mesaje : 4667 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 751 Galeoni : 2968 Animal : Bufnita alba-Sabri Functii : Profesoara "Previziuni despre viitor"; Angajată la "Vrajustitie"
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 8:15 am | |
| Dess si tu?  Oricum interesanta descrierea:> Iti trimit o cerere de prietenie si de pe asta si de pe clona Viperina:> Sper sa ne intalnim si la un RPG >;d< _________________ [center]   [color=orange] Your mind is the scene of the crime. Powerplay doar la: Bell,Lily,Tamara,Raizen,Kayla, Alice Morris, Eveline,Ginny. [/color] [/center] |
|
 | |
Bella Emily Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 8:19 am | |
| I can't belive  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Ainsley Serenity Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/11/2010 Numar mesaje : 15 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Adult Reputatie : 7 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 8:21 am | |
| |
|
 | |

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 8:23 am | |
| You are .. amazing  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 9:28 am | |
| Dess..I'm glad ca ti-ai facut si tu clona. Imi place descrierea si faptul ca ma numar printre persoanele importante 
Ti-am trimis o cerere de prietenie  P.s: Tu nu esti stresanta deloc. Pune-te in pielea mea si ai sa afli cum e. _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 7:45 pm | |
| In locul vostru , mai bine nu as mai vorbi prostii  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |

Data de inscriere : 30/11/2010 Numar mesaje : 15 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Adult Reputatie : 7 Galeoni : 75
 | |
 | |

| Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 8:36 pm | |
| Nu pot sa iti fiu matusa . Am doar 17 ani  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |

| Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 8:39 pm | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 8:40 pm | |
| La Isabella ai pusa inima  Stiam eu  Bine fie . iti sunt matusa . Acum imi trebuie o alta descriere  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Isabella River Master Wizard

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 9:38 pm | |
| Ia uite-o si pe Dess a noastra. :> Vipi, 'ha? >:) :> :> :> _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 10:05 pm | |
| |
|
 | |

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 10:14 pm | |
| Eu, matusa.  Tu esti nepoata sa inteleg, nu?  Da, normal ca imi place titlul.  Chiar e secsi sa ai o clona la Vipi. 8->  _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |
Luminița Clearwater Anul I

Data de inscriere : 28/11/2010 Numar mesaje : 33 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Viperini Reputatie : 10 Galeoni : 65
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 10:24 pm | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 10:27 pm | |
| - Ainsley Serenity Rose a scris:
- Bella Cullen (matusica javra) and Isabella Isildur ( Matusaaa!)
Waa, ce mandra ma simt, sa moara Gigi.  _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 10:49 pm | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ainsley Serenity Mier Dec 01, 2010 11:02 pm | |
| Pai sa stii.  Asa si trebuie. 
 _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |
Veronique Astrid Lee Sef De Casa

Data de inscriere : 23/05/2010 Numar mesaje : 1269 Varsta : 24 Warning : 10% Casa : Viperini Stare Relatie : Waiting for the right one Reputatie : 811 Galeoni : 86 Animal : Caine Pug - Ginger; Sarpe - War Functii : Ingrijitor pentru bufnitele scolii
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Joi Dec 02, 2010 1:36 am | |
| Inca o clona care e tot la viperini  Sper sa fii activa si de pe acest cont pentru ca viperinii au nevoie de tot ajutorul  ~ Ti-am dat cerere de prietenie _________________ [center][size=18][font=Georgia][i]sleep all day&&paty all night[/i][/font][/size]  [/center] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity Joi Dec 02, 2010 2:56 am | |
| Serenity  iar la viperini  have fun si de pe contul asta  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Ainsley Serenity  | |
| |
|
 | |
| Ainsley Serenity | |
|