| Genul favorit de muzica | |
|
Genul de muzica favorit | Rock | | 93% | [ 13 ] | Dance | | 0% | [ 0 ] | Pop | | 0% | [ 0 ] | Urban | | 0% | [ 0 ] | Hip Hop | | 7% | [ 1 ] | Country | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 14 | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Jade A. Crawford Master Wizard

Data de inscriere : 06/10/2010 Numar mesaje : 1301 Varsta : 20 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : :"> Reputatie : 228 Galeoni : 89 Animal : Puma-Grace; Pisica Ragdoll-Linn; Tigru Alb-Heaven; Sarpe- Artemis, Bufnita Alba- Shadow Functii : Vanzatoare la "Cofetaria lui Florean"
 | Subiect: Genul favorit de muzica Sam Noi 13, 2010 6:25 am | |
| Vreau sa vad care gen de muzica va place cel mai mult  eu una optez pentru ROCK, dar imi mai plac si unele dance, pop etc. _________________ [center] [size=17] [font=FreestyleScript] Miss Jade Annabelle-Hope Crawford [/font] [/size] [i]  [/i] [i][size=15][font=Georgia]The truly truth: I miss you; The truly truth: I lied The thing you don't understand is that I catch a grenade for ya I could just do anything for ya... But you won't do the same[/font] [/i][/size] [/center] [i] [size=10]~ex Hufflepuff student, always Hufflepuff soul[/size] [/i] |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Genul favorit de muzica Sam Noi 13, 2010 6:34 am | |
| Ai fii putut adauga langa rock si metal.  _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Jessica F. Jersey Anul VI

Data de inscriere : 01/10/2010 Numar mesaje : 869 Warning : 0% Casa : Astropufi Stare Relatie : Single. Reputatie : 157 Galeoni : 116 Animal : Pisica Birmaneza(motan)-Moland Functii : Vanzatoare "Lorzii Mierii"
 | Subiect: Re: Genul favorit de muzica Sam Noi 13, 2010 6:38 am | |
| Rock rockz  Hel , asculti metal? :o3  _________________ [center][size=15][font=century gothic]~For you,I'm Jess.[/font][/size]   [size=15][b] Cele mai bune produse![/b][/size] [size=13][font=century gothic] O mare dragoste este de neconceput fără o mare inteligență; inteligența este egală cu profunzimea sufletului; iată de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt și mari inteligențe.[/font][/size][/center] |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Genul favorit de muzica Sam Noi 13, 2010 6:47 am | |
| Da..pai e cam acelasi lucru ca si rock-ul, doar ca..whatever, sunt multe discutii aici. 
Rock&Metal rullz!  _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Bella Emily Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Genul favorit de muzica Sam Noi 13, 2010 7:55 am | |
| Rock on  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Jessica F. Jersey Anul VI

Data de inscriere : 01/10/2010 Numar mesaje : 869 Warning : 0% Casa : Astropufi Stare Relatie : Single. Reputatie : 157 Galeoni : 116 Animal : Pisica Birmaneza(motan)-Moland Functii : Vanzatoare "Lorzii Mierii"
 | Subiect: Re: Genul favorit de muzica Sam Noi 13, 2010 8:32 am | |
| metal rullz  ma gandeam. cine asculta country?
)))))))
OOC: Hel , eu am id-ul tau? _________________ [center][size=15][font=century gothic]~For you,I'm Jess.[/font][/size]   [size=15][b] Cele mai bune produse![/b][/size] [size=13][font=century gothic] O mare dragoste este de neconceput fără o mare inteligență; inteligența este egală cu profunzimea sufletului; iată de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt și mari inteligențe.[/font][/size][/center] |
|
 | |
Desiree Katherine Rose Anul VII

Data de inscriere : 01/09/2009 Numar mesaje : 5594 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Casatorita cu Bells. [Accept relatii extraconjugale:)] Reputatie : 1201 Galeoni : 100 Animal : Pisica birmaneza - Nightshade Functii : Ajutător pentru bibliotecă
 | |
 | |
Ginny Andrews Blackfire Anul VII

Data de inscriere : 18/05/2009 Numar mesaje : 2552 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Singura:)) Reputatie : 94 Galeoni : 148 Animal : Yorkshire Terrier-Puffy Functii : Vanzatoare la "Vajhat Magic"
 | Subiect: Re: Genul favorit de muzica Sam Noi 13, 2010 8:51 am | |
| Nah ca eu sunt mai diferita Prefer Hip-hop-ul Deci Hip-Hop Rulzz _________________ [center]  [/center] [color=cyan][i]"If a Kiss could say how much i love you...my lips would be on yours."[/i][/color] [center]~Ginny Andrews Blackfire~[/center] |
|
 | |
Rosalie Andrews Blackfire Master Wizard

Data de inscriere : 12/09/2010 Numar mesaje : 4667 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 751 Galeoni : 2968 Animal : Bufnita alba-Sabri Functii : Profesoara "Previziuni despre viitor"; Angajată la "Vrajustitie"
 | Subiect: Re: Genul favorit de muzica Sam Noi 13, 2010 10:58 am | |
| Rock rullz! _________________ [center]   [color=orange] Your mind is the scene of the crime. Powerplay doar la: Bell,Lily,Tamara,Raizen,Kayla, Alice Morris, Eveline,Ginny. [/color] [/center] |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Genul favorit de muzica  | |
| |
|
 | |
| Genul favorit de muzica | |
|