Bella Emily Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] Dum Noi 14, 2010 8:12 am | |
| Maine cred ca o sa scriu la Rpg >:d< _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
Ashlyn Meester Anul VII

Data de inscriere : 11/08/2010 Numar mesaje : 1659 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Vaduva :)) ! Reputatie : 325 Galeoni : 109 Animal : Shantee- Pisica ''Albastru de Rusia'' Functii : Vanzatoare la "Zonko"; Profesoara "Studiul Incuiatilor"
 | Subiect: Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] Dum Noi 14, 2010 8:21 am | |
| Okee  Cand ai timp.  Scuze ca scriu de pe 2 conturi deodata,dar ma intelegeti voi E greu sa fii activa p 2 deodata:) _________________ [color=lavender][font=Georgia][center]  [b]Nu ezitati ! De la [size=18]Zonko[/size] sa cumparati !  [/b] [b][size=9] ~Cercetasii sunt cei mai tari  ~[/color][/font] [/size][/center][/b] |
|