Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Vladimir Nikolaev Joi Oct 07, 2010 5:36 am | |
| si la intrebare nu'mi raspunzi  ma rog, sa presupunem ca mi'ai raspuns, [chiar daca inca astept sa o faci  ] as vrea sa te mai intre ce filme iti plac, si ce muzica  daca ai scris in prezentare probabil am fost prea adormita cand am citit si nu mai tin minte  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
Rosalie Andrews Blackfire Master Wizard

Data de inscriere : 12/09/2010 Numar mesaje : 4667 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 751 Galeoni : 2968 Animal : Bufnita alba-Sabri Functii : Profesoara "Previziuni despre viitor"; Angajată la "Vrajustitie"
 | Subiect: Re: Vladimir Nikolaev Joi Oct 07, 2010 5:40 am | |
| Wow,da chiar ar fi ciudat o clona baiat..:-s Fete gandesc intr-un fel,iar baietii altfel:D Oricum,bun venit din nou!>  < _________________ [center]   [color=orange] Your mind is the scene of the crime. Powerplay doar la: Bell,Lily,Tamara,Raizen,Kayla, Alice Morris, Eveline,Ginny. [/color] [/center] |
|