| AdA. | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ada Brygida Nou Venit

Data de inscriere : 12/09/2010 Numar mesaje : 2 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 2 Galeoni : 75
 | Subiect: AdA. Lun Sept 13, 2010 3:43 am | |
| SoloPiano Nume: Ada Brygida SzhpilmanVarsta:16Locul de nastere:Polonia,VarsoviaDespre AdA: Nascuta in Varsovia, la unul din spitalele nu prea bine dotate ale acestui oras, este abandonata de catre mama sa Nikoleta Brygida, adepta a DE. O fetita cu sange pur, abandonata intr-o maternitate,careia nu i se dadeau mari sanse de a supravietui. Insa viata ia o alta intorsatura, si Ada este adoptata de catre o familie nobila din Varsovia, o familie cu inclinatii artistice care nu aveau nicio legatura cu vrajitoria. Dupa multi ani, partii adoptivi afla de acest har al fetei si hotarasc sa o indrume si sa o lase sa-si urmeze destinul. Tatal sau mare pianist iar mama sa o mare si frumoasa violonista, sunt printre cei mai cunoscuti artisti din Varsovia. Nu dupa mult timp, Wladev, tatal sau, afla de marea pasinue a ficei sale,si anume pianul. Acesta se emotioneaza pana la lacrimi si o indruma pe fiica sa pentru areusi in acest domeniu. Dupa multi ani de studiu Ada este nevoita sa intrerupa studiile la pian si sa mearga la Hogwarts lucru de care nu este prea incantata.
[size=10]Nikname-ul meu: FlowerVarsta:19Ani de rp:10 Exemplu rp: Voi pune mai tarziu |
|
 | |
Katherine Andrews Anul II

Data de inscriere : 25/08/2010 Numar mesaje : 85 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 10 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: AdA. Lun Sept 13, 2010 3:54 am | |
| Ce onoare sa fiou prima care scrie Buna, bine ai venit, sper sa te distrezi aici si poate ne vedem la un RPG Chiar scrii de 10 ani RP-uri? P.S: Ai o cerere de prietenie in asteptare |
|
 | |
Ashlyn Meester Anul VII

Data de inscriere : 11/08/2010 Numar mesaje : 1659 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Vaduva :)) ! Reputatie : 325 Galeoni : 109 Animal : Shantee- Pisica ''Albastru de Rusia'' Functii : Vanzatoare la "Zonko"; Profesoara "Studiul Incuiatilor"
 | Subiect: Re: AdA. Lun Sept 13, 2010 3:57 am | |
| Adaa Ada, Ada Mai avem o Ada pe aici, sau 2 Din cate stiu:)) Anyway > < Welcomeee ..Si have fun! ;; ) Prima care iti zice asta! Si.. sper sa iti placa pe langa noi, pt ca e un forum cu oameni ff de treaba. Sper sa te intelegi cu toti pe aici!
~Ti-am trimis cerere . _________________ [color=lavender][font=Georgia][center]  [b]Nu ezitati ! De la [size=18]Zonko[/size] sa cumparati !  [/b] [b][size=9] ~Cercetasii sunt cei mai tari  ~[/color][/font] [/size][/center][/b] |
|
 | |
Ada Brygida Nou Venit

Data de inscriere : 12/09/2010 Numar mesaje : 2 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 2 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: AdA. Lun Sept 13, 2010 3:59 am | |
| Multumesc fetelor, sigur imi va placea, si dap de 10 anisori scriu rp-uri. |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: AdA. Lun Sept 13, 2010 4:01 am | |
| Hi there! Welcome  Sa fii activa , respecta regulile and...have fun Imi place descrierea ta  Sper sa ne intelegem bine , sa-ti faci prieteni multi si ..ah da , sa ne intalnim la rpg  (ti-am trimis o cerere de prietenie.) _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Veronique Astrid Lee Sef De Casa

Data de inscriere : 23/05/2010 Numar mesaje : 1269 Varsta : 24 Warning : 10% Casa : Viperini Stare Relatie : Waiting for the right one Reputatie : 811 Galeoni : 86 Animal : Caine Pug - Ginger; Sarpe - War Functii : Ingrijitor pentru bufnitele scolii
 | Subiect: Re: AdA. Lun Sept 13, 2010 4:37 am | |
| Vad ca vin numai mebrii noi ce fac rp-uri de mult timp. Oricum, ditreaza-te si fii activa! See ya la un RP  ~ Ti-am dat cerere de prietenie
_________________ [center][size=18][font=Georgia][i]sleep all day&&paty all night[/i][/font][/size]  [/center] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: AdA. Lun Sept 13, 2010 6:38 am | |
| heyy  inca o cercetasa  [eu sunt fosta cercetasa  dar nu conteaza  ] bun venit printre dark-martieni ti'am dat si eu o cerere de prietenie  have fun pe aici si citeste regulile..ne vedem la rpg  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Crystal D. Shirley Anul VII

Data de inscriere : 26/08/2010 Numar mesaje : 1171 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 234 Galeoni : 296 Animal : Lup alb-Kira Functii : Ajutator in Aripa Spitalului
 | |
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: AdA.  | |
| |
|
 | |
| AdA. | |
|