| Bella Emily Cullen | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Sophie A. Rose Anul VII

Data de inscriere : 12/11/2008 Numar mesaje : 1161 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : nu's luata :)) Reputatie : 139 Galeoni : 36 Functii : Profesoara "Istoria Magiei"; Vanzatoare la "Capul de Mistret"
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen Mier Sept 08, 2010 11:44 pm | |
| Nu pot zice bun venit.... nu e un bun venit. E bun re-venit ! Imi place foarte mult descrierea ta... chiar imi place. Sunt fericita sa vad ca va place ce fac eu. PS: stai putin sa imi pun link la semnatura spre descriere  _________________ [center]  [i]What do you got if you ain't got love Whatever you got, just ain't enough[/i]3  [/center] |
|
 | |
Bella Emily Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen Mier Sept 08, 2010 11:47 pm | |
| Ador fisa asta la care ai muncit atat de mult timp . Sincer . ma bucur ca iti place . Si poate isi vor face si ceilalati , daca vor avea timp . 
_________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Veronique Astrid Lee Sef De Casa

Data de inscriere : 23/05/2010 Numar mesaje : 1269 Varsta : 24 Warning : 10% Casa : Viperini Stare Relatie : Waiting for the right one Reputatie : 811 Galeoni : 86 Animal : Caine Pug - Ginger; Sarpe - War Functii : Ingrijitor pentru bufnitele scolii
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen Joi Sept 09, 2010 12:13 am | |
| Esti vampir?  Oricum, foarte reusita descrierea! Si imi place la nebunie modelul de RP  _________________ [center][size=18][font=Georgia][i]sleep all day&&paty all night[/i][/font][/size]  [/center] |
|
 | |

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen Joi Sept 09, 2010 12:15 am | |
| Mda . I'm a vampire  Iar modelul de Rpg... e printre primele mele rpg'uri  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size]
Ultima editare efectuata de catre Bella Cullen in Joi Sept 09, 2010 12:22 am, editata de 2 ori |
|
 | |
Ashlyn Meester Anul VII

Data de inscriere : 11/08/2010 Numar mesaje : 1659 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Vaduva :)) ! Reputatie : 325 Galeoni : 109 Animal : Shantee- Pisica ''Albastru de Rusia'' Functii : Vanzatoare la "Zonko"; Profesoara "Studiul Incuiatilor"
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen Joi Sept 09, 2010 12:18 am | |
| Wow Bells :x Il ador 8-> Godlike Wizard !!! Iuhuuu! Sarbatorim  Felicitari ! > < _________________ [color=lavender][font=Georgia][center]  [b]Nu ezitati ! De la [size=18]Zonko[/size] sa cumparati !  [/b] [b][size=9] ~Cercetasii sunt cei mai tari  ~[/color][/font] [/size][/center][/b] |
|
 | |

| Subiect: Re: Bella Emily Cullen Joi Sept 09, 2010 12:21 am | |
| Multumesc mult , Ashlyn .  Sau mai bine ti'as spune , verisoara mea  Mi'am facut testul pentru a deveni adult , pentru ca mi'ar placea sa predau la Farmece tot de pe contul asta , daca va fi posibil . O sa vorbesc cu Raizen maine despre asta . Banuiesc ca acum este ocupat , si nu vreau sa'l deranjez de ziua lui .
_________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Ashlyn Meester Anul VII

Data de inscriere : 11/08/2010 Numar mesaje : 1659 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Vaduva :)) ! Reputatie : 325 Galeoni : 109 Animal : Shantee- Pisica ''Albastru de Rusia'' Functii : Vanzatoare la "Zonko"; Profesoara "Studiul Incuiatilor"
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen Joi Sept 09, 2010 12:27 am | |
| Pai .. Sper sa primesti postul :x Verisoara'mea adulta :> :x _________________ [color=lavender][font=Georgia][center]  [b]Nu ezitati ! De la [size=18]Zonko[/size] sa cumparati !  [/b] [b][size=9] ~Cercetasii sunt cei mai tari  ~[/color][/font] [/size][/center][/b] |
|
 | |
Hayley M. Andrews Anul V

Data de inscriere : 30/08/2010 Numar mesaje : 690 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Stare Relatie : mdea. broken :( Reputatie : 278 Galeoni : 123 Animal : puma - Caroline Functii : Profesoara "Aritmantie"; Vanzatoare la "Weasley Bing-Bong"
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen Joi Sept 09, 2010 11:31 pm | |
| Eh, scuze daca iti scriu asa tarziu, dar parintii mi-au inchis internetul pana azi X( Deci... Iubesc descrierea, mai ales modelul de RP  P.S. Sper sa nu ma musti  glumesc  iubesc vampirii <3 _________________ [center]  [color=violet][size=18]~ Hayley Megan Andrews ~[/size] “I'd rather be hated for hated for who I am, than loved for who I am not.” :X[/color][/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Bella Emily Cullen Vin Sept 10, 2010 6:58 am | |
| Multumesc mult , Hayley >:d< _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Alice Swan Anul VI

Data de inscriere : 26/08/2009 Numar mesaje : 766 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Viperini Reputatie : 132 Galeoni : 399 Animal : Motan Albastru de Rusia - Riry; Caine Shi-tzu Functii : Vanzatoare "Pete si Caligrafie"
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen Vin Sept 10, 2010 8:40 am | |
| wow Bella am ramas asa:| cand ti-am citit descrierea nici nu m-ai trecut la rude:| :( oricum e faina descrierea _________________ [center]     [/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Bella Emily Cullen Vin Sept 10, 2010 7:54 pm | |
| Iarta'ma :o3 Te roog  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Bella Emily Cullen  | |
| |
|
 | |
| Bella Emily Cullen | |
|