| Facebook | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lily C. Williams Anul IV

Data de inscriere : 28/11/2010 Numar mesaje : 476 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Single. :> Reputatie : 21 Galeoni : 65 Animal : Bufnita Alba-Najinski
 | Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 5:48 am | |
| |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 6:03 am | |
| Stii, Lily, te adaug in grupul DarkMark si apoi vezi tu acolo care mai sunt membri  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Lily C. Williams Anul IV

Data de inscriere : 28/11/2010 Numar mesaje : 476 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Single. :> Reputatie : 21 Galeoni : 65 Animal : Bufnita Alba-Najinski
 | Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 6:23 am | |
| mersi  cautasem grupul dar nu il gasisem  |
|
 | |
Kennya Allen Your Master

Data de inscriere : 11/08/2007 Numar mesaje : 3756 Varsta : 26 Warning : -10% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 653 Galeoni : 349 Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice
 | Subiect: Re: Facebook Sam Feb 12, 2011 3:39 am | |
| Pentru membrii care nu ma au la friends  Cautati-ma cu emailul cotuna. adriana@yahoo. com (Nu uitati sa scoateti pauza) Intrebare: Care sunt aplicatiile voastre preferate de pe fb? |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Facebook Sam Feb 12, 2011 3:43 am | |
| Mie imi place Phrases  gasesti o gramada de citate super, si glume, si sfaturi, si tot ce se poate  si mai sunt si altele tari, ca ala cu Adevar sau Provocare, sau ala cu Da/Poate/Nu, dar ala la care iti arata raspunsul  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Kennya Allen Your Master

Data de inscriere : 11/08/2007 Numar mesaje : 3756 Varsta : 26 Warning : -10% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 653 Galeoni : 349 Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice
 | Subiect: Re: Facebook Sam Feb 12, 2011 3:55 am | |
| Phrases e tare. Ai de unde alege acolo. Personal, preferatele mele sunt The Mood Weather Report( Il recomand oricui, foarte simpatic), Send Coffee, Cute Kitty.
Mai sunt si altele, dar pe astea le folosesc constant. |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

| Subiect: Re: Facebook Sam Feb 12, 2011 4:03 am | |
| Era intr'o perioada ala cu inimile, de primeam o gramada de notificari ca mi'ai trimis o inimioara  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Facebook Dum Feb 13, 2011 1:53 am | |
| Mie una imi place mult Phrases si The Mood Weather Report..sau mai era acela gen cat la 100% angel/devil esti azi?  Si Send Coffee..m-a corupt Adriana  _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Lily C. Williams Anul IV

| Subiect: Re: Facebook Dum Feb 13, 2011 9:33 am | |
| mie imi plac toate alea cu intrebari despre prieteni, dar alea la care iti arata raspunsurile.  celelalte ma streseaza  |
|
 | |
Lomesa-De-Sabassco Master Wizard

Data de inscriere : 10/02/2011 Numar mesaje : 161 Varsta : 20 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 5 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: Facebook Dum Feb 13, 2011 9:40 am | |
| - Kennya Allen a scris:
Intrebare: Care sunt aplicatiile voastre preferate de pe fb?
Mie una imi plac jocurile (Mall World) si sunt la Causes (STDATK) |
|
 | |
Belle Marie Snowdrop Anul VI

Data de inscriere : 19/02/2011 Numar mesaje : 819 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Ochi-de-Soim Stare Relatie : Singura. Reputatie : 38 Galeoni : 44 Animal : Pisica Persana-Buky
 | Subiect: Re: Facebook Sam Feb 26, 2011 4:10 am | |
| Ale mele sunt City Ville si Fashion Addict  |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Facebook  | |
| |
|
 | |
| Facebook | |
|