| Facebook | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kennya Allen Your Master

Data de inscriere : 11/08/2007 Numar mesaje : 3756 Varsta : 26 Warning : -10% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 653 Galeoni : 349 Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice
 | Subiect: Re: Facebook Lun Noi 22, 2010 5:07 am | |
| O citez pe Ash: '' N-ai facebook, nu esti om. ''
Am revenit sa dau viata acestui topic si sa va mai intreb daca si-a mai facut cineva cont. Si btw, mi-a venit o idee absolut geniala. Am vazut ca a aparut optiunea grupuri. Sa facem un grup al forumului nostru. Ce ziceti? |
|
 | |
Isabella River Master Wizard

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: Facebook Lun Noi 22, 2010 5:12 am | |
| Mwahahahaha. 
P.S. - Primesc notificari in prostie, Adriana. )) _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Facebook Lun Noi 22, 2010 5:24 am | |
| Eu am cont..si eu sunt Pansy Parkinson.  Btw, eu primesc notificari la doua secunde =]]] _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: Facebook Lun Noi 22, 2010 6:30 am | |
| dap, si eu  e tare sa ai fb  [Thnx, G.  ] _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Kennya Allen Your Master

Data de inscriere : 11/08/2007 Numar mesaje : 3756 Varsta : 26 Warning : -10% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 653 Galeoni : 349 Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice
 | Subiect: Re: Facebook Lun Noi 22, 2010 7:24 am | |
| |
|
 | |
Valentino Gaunt Anul III

Data de inscriere : 28/08/2010 Numar mesaje : 147 Varsta : 27 Warning : 0% Casa : Viperini Reputatie : 12 Galeoni : 1 Animal : Lup-Richie
 | Subiect: Re: Facebook Lun Noi 22, 2010 8:57 am | |
| cred ca toata lumea primeste cu dispozitivele de copiat mailuri . . . fb e cel mai tare |
|
 | |
Ashlyn Meester Anul VII

Data de inscriere : 11/08/2010 Numar mesaje : 1659 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Vaduva :)) ! Reputatie : 325 Galeoni : 109 Animal : Shantee- Pisica ''Albastru de Rusia'' Functii : Vanzatoare la "Zonko"; Profesoara "Studiul Incuiatilor"
 | |
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Facebook Mar Noi 23, 2010 5:38 am | |
| Am vazut asta prea bine Maybe I don't like Pansy, but I like to be mean and selfish _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Hayley M. Andrews Anul V

Data de inscriere : 30/08/2010 Numar mesaje : 690 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Stare Relatie : mdea. broken :( Reputatie : 278 Galeoni : 123 Animal : puma - Caroline Functii : Profesoara "Aritmantie"; Vanzatoare la "Weasley Bing-Bong"
 | Subiect: Re: Facebook Mier Noi 24, 2010 8:42 am | |
| Hm. Cred ca am gasit grupul. Vezi daca e bine ;; ) Nume: Dark Mark Categorie: De amuzament - Clasic pe Facebook Descriere: Harry Potter Confidențialitate: Deschis: tot conținutul este public. _________________ [center]  [color=violet][size=18]~ Hayley Megan Andrews ~[/size] “I'd rather be hated for hated for who I am, than loved for who I am not.” :X[/color][/center] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 3:36 am | |
| ..si Adriana inca da Like  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Veronique Astrid Lee Sef De Casa

Data de inscriere : 23/05/2010 Numar mesaje : 1269 Varsta : 24 Warning : 10% Casa : Viperini Stare Relatie : Waiting for the right one Reputatie : 811 Galeoni : 86 Animal : Caine Pug - Ginger; Sarpe - War Functii : Ingrijitor pentru bufnitele scolii
 | Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 5:19 am | |
| - Kennya Isildur a scris:
P.S.: I-am known as the master of "Like" on Facebook. :>:>:>:> I've noticed_________________ [center][size=18][font=Georgia][i]sleep all day&&paty all night[/i][/font][/size]  [/center] |
|
 | |
Ashlyn Meester Anul VII

Data de inscriere : 11/08/2010 Numar mesaje : 1659 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Vaduva :)) ! Reputatie : 325 Galeoni : 109 Animal : Shantee- Pisica ''Albastru de Rusia'' Functii : Vanzatoare la "Zonko"; Profesoara "Studiul Incuiatilor"
 | Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 5:25 am | |
| Adriana cred ca si la ora actuala mai da like ) _________________ [color=lavender][font=Georgia][center]  [b]Nu ezitati ! De la [size=18]Zonko[/size] sa cumparati !  [/b] [b][size=9] ~Cercetasii sunt cei mai tari  ~[/color][/font] [/size][/center][/b] |
|
 | |
Ginny Andrews Blackfire Anul VII

Data de inscriere : 18/05/2009 Numar mesaje : 2552 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Singura:)) Reputatie : 94 Galeoni : 148 Animal : Yorkshire Terrier-Puffy Functii : Vanzatoare la "Vajhat Magic"
 | Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 6:35 am | |
| Si ai dreptate Inca maida like'uri cand are timp normal acu' cateva minute imi umplea inbox'ul  _________________ [center]  [/center] [color=cyan][i]"If a Kiss could say how much i love you...my lips would be on yours."[/i][/color] [center]~Ginny Andrews Blackfire~[/center] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

| Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 7:05 am | |
| Inboxul meu si asa e full  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |

Data de inscriere : 18/05/2009 Numar mesaje : 2552 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Singura:)) Reputatie : 94 Galeoni : 148 Animal : Yorkshire Terrier-Puffy Functii : Vanzatoare la "Vajhat Magic"
 | Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 7:07 am | |
| Eu trebuie sa sterg,daca nu vrea sa fac iar 6000 de mailuri necititte cum aveam acum 2 luni  _________________ [center]  [/center] [color=cyan][i]"If a Kiss could say how much i love you...my lips would be on yours."[/i][/color] [center]~Ginny Andrews Blackfire~[/center] |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 7:12 am | |
| Mie mi'e frica sa'mi verific mailurile  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

| Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 7:13 am | |
| 1600 de mesaje  si l'am curatat duminica  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Isabella River Master Wizard

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: Facebook Joi Noi 25, 2010 7:31 am | |
| |
|
 | |
Kayla A. Summers Master Wizard

Data de inscriere : 19/10/2010 Numar mesaje : 291 Varsta : 28 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr-o relatie cu Raizen Isildur Reputatie : 46 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 12:35 am | |
| Joaca cineva Cafe World pe Facebook?  haiiii ziceti ca da :O3 _________________ [font=Verdana][color=pink][b]Olivia Summers[/b] [b]Soul Meets Soul On Lover's Lips.[/b][/color][/font]  |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 12:39 am | |
| Eu joc farmville  dar mi'ar placea sa vad si cum e cafewrold  poti sa'mi dai un request, sau ceva de genul, sau sa ma pui si pe mine in tema?  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Lily C. Williams Anul IV

Data de inscriere : 28/11/2010 Numar mesaje : 476 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Single. :> Reputatie : 21 Galeoni : 65 Animal : Bufnita Alba-Najinski
 | Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 1:03 am | |
| eu la inceput jucam in prostie farmville, cafe world, petville, social city  )) acum nu mai joc nimic, m-am plictisit  pacat ca am investit atata timp in ele, ca facusem ceva level-uri la ele  |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

| Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 1:05 am | |
| Lily, da'mi si mie add pe facebook te rog, nu cred ca te am la prieteni  eu sunt Matoianu Georgiana  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Hayley M. Andrews Anul V

Data de inscriere : 30/08/2010 Numar mesaje : 690 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Stare Relatie : mdea. broken :( Reputatie : 278 Galeoni : 123 Animal : puma - Caroline Functii : Profesoara "Aritmantie"; Vanzatoare la "Weasley Bing-Bong"
 | Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 1:38 am | |
| Mhm. Eu joc Cafe, dar foarte rar  Adica eu nu stau pe Facebook doar pentru jocuri, ci mai mult sa comentez poze sau ceva de genu'  In fine, toti cei ce nu ma au la prieteni pe Facebook sa dea ad la Miha Mihaela _________________ [center]  [color=violet][size=18]~ Hayley Megan Andrews ~[/size] “I'd rather be hated for hated for who I am, than loved for who I am not.” :X[/color][/center] |
|
 | |
Lily C. Williams Anul IV

Data de inscriere : 28/11/2010 Numar mesaje : 476 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Single. :> Reputatie : 21 Galeoni : 65 Animal : Bufnita Alba-Najinski
 | Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 4:15 am | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Facebook Joi Feb 03, 2011 5:35 am | |
| Eu ma jucam CityVill :> Iti dau si eu add >:) _________________ [center]  [/center] [color=cyan][i]"If a Kiss could say how much i love you...my lips would be on yours."[/i][/color] [center]~Ginny Andrews Blackfire~[/center] |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Facebook  | |
| |
|
 | |
| Facebook | |
|