| Site of the moment | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kennya Allen Your Master

Data de inscriere : 11/08/2007 Numar mesaje : 3756 Varsta : 26 Warning : -10% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 653 Galeoni : 349 Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice
 | Subiect: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 1:47 am | |
| Intru pe un top Harry Potter si ce vad?
Site Of the Moment: Harry Potter Romanian RPG An romanian active forum-based RPG on Harry Potter world. Automatic sorting, interesting activities, active members and a lot of fun.
Dau click si apare forumul nostru.=]]]] Stiam eu ca si strainezii ne iubesc=]]]]]]]]]]]]]
Imi aminteste de faza de aseara. Nu are nici o legatura, dar tot e funny. Ajung acasa, deschid laptop-ul..Scriu la adresa darkmark.com si imi apare o imagine cu totul si cu totul diferita de forumul nostru. Eu in gandul meu "Ce rapid a fost Raizi cu schimbarile O.O". Cand el zicea ca o sa ia ceva timp pana schimba culorile, si eu deodata vedeam si alta tema, banner diferit etc etc. Asta pana sa ma uit la adresa si sa vad ca e darkmark.com, nu darkmark.org. Batuta in cap mai sunt=]]]]
In concluzie forumul nostru ruleaza peste toate celelalte! :>
|
|
 | |
Isabella River Master Wizard

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 1:51 am | |
| Nici nu e de mirare. 
DarkMark.org [org, Kennya, org. ca dupa ce mi-ai spus, ma gandeam ''Bai, hai sa vad si eu ce schimbari a facut Raiz. '' dupaia m-am prins de faza. by the way, nu esti batuta in cap. ] rullz !! 

Daa.. strainezii astia ne adora. Datorita muncii pe care o depuneti voi, adminii, si.. contributia noastra, a membrilor. [cum am zis si aseara: eh, suntem toti importanti si gata, ce naiba ]
So.. again.. DarkMark.org RULLZ !! [DarkMartieni.. DarkMartieni.. \:d/ ]
Folosesc vorba Ginnucai.. ''Suntem asa de culi. ''  _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |
Kennya Allen Your Master

Data de inscriere : 11/08/2007 Numar mesaje : 3756 Varsta : 26 Warning : -10% Casa : Adult Stare Relatie : Singura Reputatie : 653 Galeoni : 349 Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 1:55 am | |
| |
|
 | |

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 2:00 am | |
| Da, da, da, eu acum am votat. 
 Baai, votati cu totii..  Asa tre' sa ne mentimen in top. Ori votam si-i mituim si pe altii sa o faca. [ ] ooooriiii.. fraudam sistemul ala de votare. ))))
Daa.. primul loc. 
Kennya.. eu.. nebuna? [-X
...
Da, asa e.  Si sunt mandra.  Dar si tu esti nebuna.. in sensul bun, normal.
[puneti toti semnul '' '' ca sa avem pile la Hahi Senior. ] _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 2:22 am | |
| Am votat si eu acum.  Ma bucur ca suntem pe primul loc , era si normal  Yep , Dark Mark rullz! _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 2:23 am | |
| am votat si eu  nici nu ma mir ca suntem primii, cu astfel de membrii si admini  DarkMark rullz  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Ginny Malfoy Anul VII

Data de inscriere : 22/07/2007 Numar mesaje : 5919 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 374 Galeoni : 60
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 2:44 am | |
| eo le'am dat celor de dupa noi nota2 ca sa nu ne prinda din urma=]]]]] |
|
 | |
Kennya Allen Your Master

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 3:08 am | |
| - Ginny Malfoy a scris:
- eo le'am dat celor de dupa noi nota2 ca sa nu ne prinda din urma=]]]]]
Esti absolut criminala =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] |
|
 | |

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 3:51 am | |
| |
|
 | |
Kennya Allen Your Master

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 4:07 am | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 4:17 am | |
| |
|
 | |
Klavdia Belikov Anul III

Data de inscriere : 14/08/2010 Numar mesaje : 163 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 29 Galeoni : 68
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 4:46 am | |
| |
|
 | |

| |
 | |
Kennya Allen Your Master

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 5:04 am | |
| Sunteti criminali=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Cand am intrat prima oara pe topul ala, cei de pe locul 2 aveau tot 10, iar acum au 6.80. Ahahahahahaha=]]]]]]]]]]]]]] Saracii de ei. |
|
 | |

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 5:06 am | |
| Nu criminali.. Malefici.  Mwahahahaha.. Sa se invete minte sa nu se puna cu DarkMark si DarkMartienii.  _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |
Desiree Katherine Rose Anul VII

Data de inscriere : 01/09/2009 Numar mesaje : 5594 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Casatorita cu Bells. [Accept relatii extraconjugale:)] Reputatie : 1201 Galeoni : 100 Animal : Pisica birmaneza - Nightshade Functii : Ajutător pentru bibliotecă
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 5:07 am | |
| |
|
 | |
Kennya Allen Your Master

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 5:09 am | |
| Eu i-am votat cu 0 pe aia  Ce rea sunt. Sincer, nu mi-ar placea sa fiu in locul lor.=]]]]]]]]]]]]] |
|
 | |
Shayera Holl Master Wizard

Data de inscriere : 24/03/2008 Numar mesaje : 2329 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : :|:|:| caut o domn'soara =))))))))) Reputatie : 161 Galeoni : 423 Functii : Vanzatoare "Drogheria Magica"
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 5:10 am | |
| Suntem tari sau suntem tari?  Si eu am intrat odata pe .com in loc de .org...si am ramas o.O DarkMarktienii sunt cei mai tari  _________________  Vampires suck Becca: cel palid,par mare si privire constipata Blonda: e Edward Sullen...e superrrrb :X Dar se pare ca niciuna n-a fost la fel de buna pentru el :\ Nu m-a acceptat nici ca prietena pe Facebook Edward in spate cu mega tubul de fixativ Becca: multumesc Jacob,esti asa dragut...orice fata ar fi fericita sa te aiba Jacob: :X Becca: mai putin eu...esti ca un mic frate gay pentru mine Becca: pielea iti este alba,hainele iti sunt la moda,si esti obsedat de sex...stiu ce esti Edward: spune-o,cu voce tare...spune-o! Becca: fratele lui Jonas Edward: damn!...da,sunt :|....staiiii putin..nu,nu...eu sunt vampir,si stii ce mananca vampirii? Becca: cereale de vampir? ;;) B: uite...nu imi plac jocurile simple,asa ca pun cartile pe masa...eu chiar te plac Ed: pot citi gandurile oricui...dar ale tale...si exact ceea ce gandesti B: cred ca esti marfa...si nu trebuie sa fi destept Ed: :X vrei sa vi cu mine la bal?;;) |
|
 | |
Raizen Isildur Godlike Wizard

Data de inscriere : 01/01/2008 Numar mesaje : 3095 Varsta : 33 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr-o relatie cu Kayla A. Summers Reputatie : 817 Galeoni : 65 Animal : 'Sarsar' - Lup Functii : Manager la Gringotts
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 5:32 am | |
| M-am uitat la celealte site-uri si sunt foarte de rahat in-afara de Wild Hogwarts: The legacy care e mai rasarit. _________________ # Dawn seemed to follow midnight with indecent haste.  |
|
 | |
Ginny Malfoy Anul VII

Data de inscriere : 22/07/2007 Numar mesaje : 5919 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 374 Galeoni : 60
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 5:34 am | |
| sunteti cu totii niste criminali=]]] eo am invatat sa nu mai ma semnez cand dau note altora cu nickname'uri gen gigi becali ca suntem singurul site roman de pe acolo si fac astia legatura suprema... am incercat sa dau vina pe brazilieni si m'am semnat undeva "brazilia" pana sa imi dau seama ca am scris numele tarii in limba romana=))
Ultima editare efectuata de catre Ginny Malfoy in Mar Aug 17, 2010 5:35 am, editata de 1 ori |
|
 | |
Kennya Allen Your Master

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 5:35 am | |
| Da, site-ul ce urmeaza dupa noi. Care a ajuns de la 10 la 6.80 din cauza noastra=]]]]]] N-am avut curiozitatea sa ma uit la el. |
|
 | |
Klavdia Belikov Anul III

Data de inscriere : 14/08/2010 Numar mesaje : 163 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 29 Galeoni : 68
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 6:31 am | |
| aia de pe locul 2 au 4.86  omg, suntem truuu! |
|
 | |
Bella Emily Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 7:21 am | |
| Am votat si eu pentru Dark Mark  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Desiree Katherine Rose Anul VII

Data de inscriere : 01/09/2009 Numar mesaje : 5594 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Casatorita cu Bells. [Accept relatii extraconjugale:)] Reputatie : 1201 Galeoni : 100 Animal : Pisica birmaneza - Nightshade Functii : Ajutător pentru bibliotecă
 | Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 7:22 am | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Site of the moment Mar Aug 17, 2010 7:27 am | |
| |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Site of the moment  | |
| |
|
 | |
| Site of the moment | |
|