| Filme preferate | |
|
|
Ce gen va place? | actiune | | 3% | [ 1 ] | horror | | 23% | [ 8 ] | comedie | | 31% | [ 11 ] | aventura | | 11% | [ 4 ] | romantic | | 17% | [ 6 ] | thriller | | 0% | [ 0 ] | S.F | | 14% | [ 5 ] |
| Total voturi : 35 | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Helena Daphne Lee Godlike Wizard

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Filme preferate Sam Iun 26, 2010 8:26 am | |
| Am observat ca topic-ul asta lipsea , daca mai e unul , imi cer scuze.  Mda , aici puteti discuta si zice filmele voastre preferate , de la horror  pana la cele romantice. ( bleah >.<) In 2 cuvinte : orice gen  In afara de xxx  Eu una sunt innebunita dupa cele horror  Probabil ca stiti deja  Insa imi plac si comediile , animatiile , mai ales cele Disney , de suspans , thriller si mai nou dramele  Alea romantice le urasc , dar depinde de film acum...Ah , da , si fanteziile , S.F-urile  Filme preferate  : The Book Of Eli  , Finding Nemo , The Ring 2 , The Strangers , Madagascar 1 si 2 , One Missed Call , Room 1408 , The Lion King  , Mr. Deeds , Cars , Iron Man , HP ( toate ) , The Fourth Kind , The Unborn , Saw , The Final Destination , The Notebook , Edge Of Darkness , Surrogates , Ice Age...si cam astea sunt preferatele mele  Nu stiu daca mai am , insa mai zis cand imi aduc aminte  Dar voi? Ce filme preferate aveti si ce gen?  P.s: Prea multe emoticoane  Cred _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center]
Ultima editare efectuata de catre Helena D. Rose in Dum Aug 01, 2010 6:50 am, editata de 1 ori |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Filme preferate Sam Iun 26, 2010 10:57 am | |
| pai, imi plac mult comediile, comediile-romantice, filmele fantasy, de animatie, cu mistere, politiste, nu ma dau in vant dupa cele horror, si imi plac si musicalurile[astea de la Disney ca in rest nu prea am vazut  ] Filme preferate: HP[logik], Madagascar[1 ca 2 inca nu lam vazut] Ice Age[1 si 2 care tocmai lam vazut, si ma chinui de o saptamana dar se bloca la jumate  cred ca maine ma uit si la Ice Age 3] HSM[1 si 2, inca nu lam vazut pe al treilea] Hannah Montana the movie, Camp rock[abia astept sa apara si al 2lea] Cam toate filmele animate care le da pe Prima tv[ finding nemo, ala cu El dorado, ala cu familia de super eroi care nu imi amintesc acum cum se cheama  ] 17 Again [ cu Zac Efron  si Sterling Knight  ] Dl Deeds mostenitor fara voie[cu Adam Sandler] Ace Ventura [ cu Jim Carey] Dumnezeu pentru o zi[Cu Jim Carey] Animalul[cu Rob Schneider] cam toate filmele care leam vazut si joaca actorii de mai sus in ele imi plac foarte mult  Politist in Beverly Hills[ si cam toate filmele cu Eddie Murphy care leam vazut] si multe altele, care nu mie la amintesc acum _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Desiree Katherine Rose Anul VII

Data de inscriere : 01/09/2009 Numar mesaje : 5594 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Casatorita cu Bells. [Accept relatii extraconjugale:)] Reputatie : 1201 Galeoni : 100 Animal : Pisica birmaneza - Nightshade Functii : Ajutător pentru bibliotecă
 | Subiect: Re: Filme preferate Sam Iun 26, 2010 7:25 pm | |
| Sa vedem Filmele horror rullz\m/
Filme: toata seria HP,One Missed Call,The Ring( 1 si 2 ),A nightmare on Elm Street,Mirrors,The Unborn,Jennifer's body,Dear John,The Proposal,Mumia ( 1 si 2 ),Slumdog Millionare,Gone with the wind..mai erau,dar pe restul le-am uitat
Ultima editare efectuata de catre Desiree Rose Goth in Dum Iun 27, 2010 4:06 am, editata de 1 ori |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: Filme preferate Sam Iun 26, 2010 9:21 pm | |
| si eu ma dau in vant dupa comedii  dar apo vin filmele de dragoste  si cele horror  filme preferate, paai  The Proposal [preferatul meu, cea mai tare comedie  ] Spy next door  Dear John [asa, imi plac si dramele  ] Letters to Juliet  Summer's blood The wolfman Ghost Town Alice in Wonderland The ghost writer This is it [singurul documentar  ] Valentine's day [cu taylor lautner  ] HSM Norbit [pe care m'a batut un prieten  la cap si l'am vazut in cele din urma, foarte tare  ] Marley and me Heartless [prea horror  ] Bounty Hunter Fatal numbers 2012 [cel mai tare film despre apocalipsa  ] Shutter Island Kick-Ass [cat am ras  ] The hot tube time machine [acelasi prieten mi'a zis de el, si tot comedie  ] 17 again [chiar daca joaca Zac Efron  ] My super ex-girlfriend _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center]
Ultima editare efectuata de catre Bell Evans in Sam Iun 26, 2010 9:29 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: Filme preferate Sam Iun 26, 2010 9:28 pm | |
| da, mai adaug la lista de mai sus Slumdog Millionare, Robin Hood si barbatii in ismene, seria BD, Nea' Marin Miliardar, Alice in wonderland, Un film simplu, Doamna Doubtfire- taticul nostru trasnit, si mult mai multe comedii care nu mi le amintesc acum am mai vazut si trei filme cu Miss Marple, dupa romane de Aghata Christie, si miam mai amintit de St. Trinians, Rapeste'mi inima, Spy Kids[1,2,si 3  ]si cam atat deocamdata ma mai gandesc eu _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Bella Emily Rose Godlike Wizard

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Filme preferate Sam Iun 26, 2010 9:32 pm | |
| In general prefer filmele horror  Dar mai sunt altele care merita vizionate :
~ The Ring ~ One missed call ~ Jennifer's Body [ cu Megan Fox ] ~ Dear John ~ Harry Potter ~ Mean Girls ~ Piratii din Caraibe ~ The exorcism of Emily Rose ~ Drag me to hell ~ Thir13en Ghosts ~ Orphan
Si nu imi mai amintesc mare lucru acum  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |

Data de inscriere : 30/04/2010 Numar mesaje : 3660 Varsta : 25 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Single. Reputatie : 446 Galeoni : 241 Animal : Motan negru - Salem Functii : Vanzatoare "Robe si pelerine pentru toate ocaziile"
 | Subiect: Re: Filme preferate Sam Iun 26, 2010 10:40 pm | |
| Piratii din Caraibe , 17 again , Jennifer's Body imi plac si mie  Robin Hood : Barbati in Izmene imi place la nebunie L-am descarcat acu' 2 zile si m-am uitat la el 
But...horror movies rullz!  _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |

Data de inscriere : 02/10/2009 Numar mesaje : 7042 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Intr'o relatie cu Alec Meester Reputatie : 1679 Galeoni : 915 Animal : Cissy - pisica Albastru de Rusia Functii : Ajutător pentru bibliotecă; Profesoara de "Farmece"
 | Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 12:06 am | |
| Exact Helena  Horror movies rullz  Astazi vreau sa ma uit din nou la " One missed call "  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Lyra Dust Your Master

Data de inscriere : 12/04/2007 Numar mesaje : 1164 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 28 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 3:24 am | |
| Imi plac dramele romantice, sau filmele cu actiune. Nu suport comediile alea simple in care stii deja ce o sa se intample  . Pur si simplu ma scot din minti. Am vazut Jennifer's Body si nu mi-a placut. Mi s-a parut mult prea simplu. Imi plac filmele mai deosebite, sau cele care ma impresioneaza sau ma inspira. De exemplu cele facute dupa cartiile scrise de Nicholas Sparks si filmele in care joaca Nicolas Cage, sunt bune! Sau clasicele: Gone With The Wind, Breakfast At Tiffany's. :) _________________ I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|
 | |

Data de inscriere : 01/09/2009 Numar mesaje : 5594 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : Casatorita cu Bells. [Accept relatii extraconjugale:)] Reputatie : 1201 Galeoni : 100 Animal : Pisica birmaneza - Nightshade Functii : Ajutător pentru bibliotecă
 | Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 4:05 am | |
| |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 5:05 am | |
| OFF: Eu am zis ca mai intai sa citesc "Pe aripile vantului" si apoi sa vad filmul  am ajuns deja la volumul 2 si e foarte tare  cred ca ma voi uita si la film..asa, mi'am adus aminte de alte filme care mi'au placut  Pride and Prejudice A walk to remember Adventureland Knight and day Wuthering Heights  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |

| |
 | |
Alice Swan Anul VI

Data de inscriere : 26/08/2009 Numar mesaje : 766 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Viperini Reputatie : 132 Galeoni : 399 Animal : Motan Albastru de Rusia - Riry; Caine Shi-tzu Functii : Vanzatoare "Pete si Caligrafie"
 | Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 8:39 am | |
| 1.Titanic {nici un film nu poate intrece filmul acela} 2.Harry Potter {toate filmele} 3.Pe aripile vantului{superb film} 4.B.D {filme romanesti adevarate } 5.P.S:I love you 6.Boys don't cry {prea tare filmul asta si foarte greu de gasit} 7.A walk to remember {prea trist filmul acela  } 8.Shutter Island 9.The Ugly Truth 10.The Proposal _________________ [center]     [/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 6:20 pm | |
| Ah , Alice  Mersi  Mi'ai reamintit de doua filme pe care le'am vazut si care sunt foarte triste :
~ A walk to remember ~ Titanic _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |

| Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 10:46 pm | |
| |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

| Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 10:47 pm | |
| daca mi'ati amintit de titanic  mi'am amintit si eu de Avatar  si Dear John a fost ecranizat cartii cu acelasi nume, scrisa de nicolas sparks..tot el a scris si A walk to remember  la fel si The last song [filmul cu Miley Cyrus  ] dar cartea e superba.. _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

| Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 10:49 pm | |
| da, si mie imi place mult Titanic  si am vazut si avatar iarna asta la cinema, dar am pierdut o parte din film  vreo cateva minute, ca ma gandeam la altceva  miam mai amintit cateva filme care imi plac mult ~Ce'si doreste o fata[cu Amanda Bynes] ~A cinderella story[cu Hilary Duff] ~Another Cinderella story[cu Selena Gomez] _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Filme preferate Dum Iun 27, 2010 10:54 pm | |
| Am vazut toate filmele enumerate de tine Alice 
Mi-am adus aminte de filmul "The Princess Diaries" 1 si 2 Mi-au placut  _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

| Subiect: Re: Filme preferate Mar Iun 29, 2010 7:22 am | |
| toate toate toate? se pare ca ne plac aceleasi filme doar ca mie nu prea imi plac cele horror  ok, adaug la lista mea cu filme si Ice age 3 care lam vazut ieri, si a fost bestial  nu mam putut opri din ras _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Filme preferate Mar Iun 29, 2010 7:25 am | |
| Toate , toate , toate Ice Age 3 e super , l-am vazut anul trecut si prin martie , anul asta 
Imi mai plac si "Bolt" de la Disney si "Toy Story" 1 , 2 3 il vad cand apare  _________________ [center][size=10]Miss Lee.[/size]  [b][font=Segoe Print]Heaven doesn't want me and Hell's afraid I'll take over[/font][/b] [b][font=MagicMedieval][size=20][color=black][u]B[/u]GS Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Isabella River Master Wizard

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: Filme preferate Mar Iun 29, 2010 8:12 am | |
| Well.. prefer in general filmele de groaza, dar imi plac si cele de comedie si cele romantice [asta numai din cauza cuiva.. ]. Dar cred ca filmele pe care le-am vazut si care mi-au placut ar fi..
~ Dear John [un film superb.. mai ales ca l-am vazut cu cineva. :"> ] ~ Acasa printre curajosi [asta e pentru cei ce le plac armata, chestii de genul; dar e si drama, actiune.. v-ati prins voi; eu il am pe DVD, pentru ca eu si tata obisnuim sa ne uitam la filme de genul] ~ Romeo si Julieta ~ If only [chiar am plans la asta..] ~ Paulie [e superb.. cu un papagal vorbitor care isi cauta stapana, etc. ] ~ Resident Evil [toate, dar mi-a placut in mod special primul] ~ Instinct to Kill [ador filmul asta.. e cu Mark Dacascos si Melissa Crider, si e actiune si drama] ~ Jennifer's Body [cu Megan Fox] ~ One Missed Call ~ The hurt Locker - Echipa de foc [tot pentru cei carora le plac filmele cu armata] ~ Vinerea traznita ~ The Lizzie McGuire ~ Cadet Kelly [oh, God, cat am ras ] ~ Balto [toate si sunt super de acolo mi-a venit si ideea sa ii pun numele catelusei mele, Jenna.. ] ~ Harry Potter [toate pana in prezent ] ~ The Unborn ~ The Haunting In Connecticut [asta e de groaza rau..] ~ Terminator [toate] ~ The last Song [cu Miley Cyrus] ~ Trei fantome si un barbat [deci nu am cuvinte, e genial filmul.. e horror, comedie si ceva actiune] ~ Underworld [toate] ~ Dead Snow [mi-a placut, dar.. prea mult sange] ~ Fiica Generalului [tot pentru cei pasionati de filme cu armata si e si drama] ~ Cronicile din Narnia ~ I colori dell'anima [cu Andy Garcia ] ~ Supernatural [serial ] ~ The Vampire Diaries [serial] ~ Chucky [toate] ~ Bona de la fortele speciale [prea tare.. ] ~ Casa de ceara ~ Stay Alive [horror] ~ Big mama's House [cat am ras la asta ] ~ Visand imposibilul ~ A nightmare on Elm Street [sunt doua variante.. una mai recenta cu efecte mult mai credibile si una mai veche, cu actori diferiti, normal.. dar actiunea este aceeasi] ~ A Cinderella Story [cu Hillary Duff] ~ Norbit [frate.. asta cel mai tare film de comedie.. ] ~ It [se traduce ''Creatura'' si este minunat; efectele sunt super pentru anii '90, trebuie sa recunosc asta, si povestea.. cu toti cei sapte copii, cei mai buni prieteni care se reunesc dupa multi, multi ani.. e superb] ~ Pirates of the Caribbean [toate, si sunt fantastice. Jack Sparrow rullz !! ] ~ Home Alone [toate cele patru filme 8->] ~ The ring ~ Tatal miresei [ ] ~ G. I. Jane [asta m-a pus rau pe ganduri.. o femeie intrupele SEALS?! asta e nebunie curata ; dar tot ramane super filmul ]
Si ar mai fi foaaarte multe, dar deja m-am intins cam mult.  _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Filme preferate Mar Iun 29, 2010 8:25 am | |
| |
|
 | |
Isabella River Master Wizard

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: Filme preferate Mar Iun 29, 2010 8:47 am | |
| Dap, eu si tata.  La ''Cadet Kelly'' am ras muult. 8->  _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: Filme preferate Mar Iun 29, 2010 6:10 pm | |
| " Cadet Kelly " l'am vazut si eu  E prea tare
Azi vreau sa ma uit la " Material Girls " unde joaca si Hilary Duff  _________________ [font=Georgia][center][color=#800000][b][size=18]- Bella Emily Rose -[/size] [size=13] " I will always love you "[i]Because deep down inside there is a part of you that feels for her. [/i]  [/b] [right][b][i]I love you , Dess.[/i] [/b][/right] [/color][/center][/font][/size] |
|
 | |
Alice Morris Sef De Casa

| Subiect: Re: Filme preferate Mier Iun 30, 2010 4:05 am | |
| sunt 4 filme Home alone  ok, asta nu stiam  _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Filme preferate  | |
| |
|
 | |
| Filme preferate | |
|