Forumul s-a mutat !

WWW.DARKMARK.NET

Folositi optiunea Lost Password (click aici) pentru a va genera o noua parola. Acest lucru este necesar pentru a va putea accesa din nou contul deoarece parolele nu s-au pastrat.

Daca intampinati dificultati sau probleme trimiteti-mi un mail la raizen@sitefrost.com
 DarkMark RPG 
Header Bottom
Body Head
 
AcasaInregistrareConectare

Distribuiti | 
 

 Quiz-Ce fel de viperin esti?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Kennya Allen
Your Master
Your Master


Data de inscriere : 11/08/2007
Numar mesaje : 3756
Varsta : 25
Warning : -10%
Casa : Adult
Stare Relatie : Singura
Reputatie : 653
Galeoni : 349
Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice

MesajSubiect: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Mar Sept 04, 2007 4:41 am

1) Ai uitat de testul de maine.Este 4 dimineata.Tu...
a)Dormi.O sa fi bine,mereu esti bine
b)Dormi.Ai studiat destul in timpul anului ca sa te descurci
c)Studiezi.Trebuie sa te descurci pana la urma
d)Adaugi ultimele ingrediente Polipotiunii la care ai lucrat in cursul lunii
e)Il santajezi pe tocilarul clasei sa te ajute
f)Esti frustrat ca de obicei

2)Se pare ca Potter este pe cale sa prinda hotoaica.Tu...
a)Il linsezi!
b)Stai relaxat.I-ai "aranjat" matura inainte de meci
c)Dormi.Quiddich-ul este peste puterile tale
d)Il bati pana la sange dupa meci
e)Incepi sa canti 'Potter este al nostru rege'
f)Stai linistit.Te-ai antrenat mult cu echipa ta si sti ce sa faci in situatia asta

3)Esti atras de o cerceproasta,er...adica cercetasa.Tu...
a)Te sinucizi
b)O ucizi
c)Te prefaci ca nu s-a intamplat nimic
d)O manipulezi sa te placa si ea.Este...posibil...Nu?
e)Te resemnezi cu soarta si incepi o alianta
f)O ignori.Totul o sa fie bine


4)Alege un scriitor:
a)Sun Tzu
b)Machiavelli
c)Dostoyevsky
d)Seneca
e)Hume
f)Locke


5)Alege o ocupatie:
a)Asasin platit
b)R&D
c)Avocat
d)Auror
e)Ministru al magiei
f)Jurnalist

6)Si ce crezi despre Lordul Intunecat?
a)Are bagheta mea
b)A ales calea gresita,dar asta nu inseamna ca nu are capul pe umeri
c)As muri pentru el
d)Imi ruineaza toate planurile
e)Strica reputatia Viperinilor
f)O data ce l-am omorat,pot sa-i fur faima si subordonatii

7)Care este treaba cu incuiatii?
a)Nu m-as supara sa fie in locul Spiridusilor de Casa
b)Ucidei!
c)Sunt o amenintare.Trebuie sa lovim primii
d)Coexistenta noastra are si partile ei bune
e)Au nevoie de protectia noastra
f)Fiecare avem ce oferii unuia altuia.Dar asta nu inseamna ca suntem egali

8)De ce iti iubesti seful de Casa?
a)Deoarece este al nostru
b)E un profesor bun
c)Ne favorizeaza
d)Il insulta pe ciudatul de Potter
e)Este onest.Rau,dar onest
f)Ne intelege si noi il intelegem pe noi

9)Esti prins de McGonnagal facand ceva impotriva regulamentului.Tu...
a)Minti,minti,minti si iarasi minti.esti bun la asta
b)Spui o parte de adevar si restul lasa de dorit
c)Spui adevarul,apoi il invinuiesti pe Potter
d)O lasi sa te pedepseasca.oricum ai ascuns dovezile
e)deja iti planuiesti razbunarea
f)O linsezi,apoi fugi.Foarte,FOARTE repede

10)Razboiul cu Voldemort aduce multa bataie de cap Ministerului.Tu...
a)Iti arati adevarata fata si cui ii esti loial
b)Ai grija de bunastarea ta
c)iti inscenezi moartea
d)Gasesti o iesire.Lupta este pentru prosti
e)Lupti pentru cei dragi.Nu conteaza de care parte esti
f)Incepi un protest.Nu o sa-ti murdaresti mainile cu sange

11)Onestitatea pentru Viperini este ca...
a)O piatra care sparge un geam
b)Un cutit pentru asasin
c)Un costum pentru actor
d)O sabie pentru un razboinic
e)Inteligenta pentru o inventie
f)Tantarii pentru oameni.Inevitabil

12)O batrana are ceva ce tu iti doresti.Tu...
a)Ii rupi picioarele si te prefaci ca nu s-a intamplat nimic
b)Incerci sa o convingi ca nu are nevoie de el
c)Incerci sa o imbunezi...Sti tu....
d)Verifici sa nu fie nimeni in preajma si arunci blestemul Imperius asupra ei
e)inventezi un plan
f)Platesti pe cineva sa-ti faca treaba murdara in locul tau

13)Alege un caracter:
a)Draco malfoy
b)Severus Snape
c)pansy Parkinson
d)Tom Marvolo Riddle
e)Barty Crouch Jr.
f)Bellatrix Lestrange

14)Esti un personaj plin de rautate:
a)Nu,nu sunt.Dunderhead
b)rautate este un termen mult prea alb si negru
c)Am omorat mii si mii
d)Imi place sa lucrez singur.Numai asa nu o dau in bara
e)Poate
f)Usor,foarte usor.Sunt deja pregatit sa cuceresc lumea


15)Alege o carte:
a)Two worlds and in Between de Minerva McTabby
b)Spirit of Brotherhood de Torch
c)1975 de Narcissa Malfoy
d)Slytherin Rising de JL Mathews
e)Blood Runs True de Telwkh
f)A letter from Exile de Sphinx


16)Inca o dupa amiaza plictisitoare.Mai bine...
a)Ai citi.Singur/a!
b)Ai juca Quiddich cu prietenii
c)Ai teroriza pe cei din anul I
d)Te-ai strecuta in padurea interzisa
e)Ai face ceva folositor si productiv
f)Ai juca Scrabble


17)O alta seara plictisitoare.Tu...
a)Ai citi.Din nou....
b)Te alaturi la o petrecere
c)Te strecori in Zona Interzisa
d)Joci Adevar sau provocare
e)Stai degeaba
f)Inveti


18)Este Craciunul.Ti-ai cheltuit toti galeoni,dar prietenii tai tot insista sa faca schimb de cadouri cu tine.Tu...
a)Esti suparat,dar accepti
b)Le spui ca esti ocupat(si de data asta nu minti)
c)Fii creativ,inventeaza ceva ca sa scapi
d)Incepe sa le spui povesti cu fantome,poate asa uita de cadouri
e)te prefaci ca nu i-ai auzit si fugi imediat in alta parte
f)Refuzi categoric si le spui in fata sa se duca la altcineva


19)ok.Pana la urma ai reusit sa gasesti niste maruntis in vechea roba.Tu...
a)Ii cumperi ceva prietenului tau cel mai bun
b)Iti cumperi o copie a Istoriei Hogwartsului.Mereu ti-ai dorit-o
c)Iti iei bomboane
d)Pastrezi bani pentru alta data
e)Norocul e ceva rar pentru tine
f)Iti platesti datoria


20)Si in final,Magia Neagra este:
a)Fascinanta
b)Este buna doar cand ai probleme grave
c)Distractiva
d)Ceva patetic
e)Interesanta,dar prefer sa studiez Aparea
f)Intunecata.Vreau sa stiu totul



Uitati care e treaba.Voi scrieti ce ati ales si eu postez ce fel de viperin sunteti.Nu scriu raspunsurile inainte ca o sa copiati si nu e corect...

_________________
[center][size=10]Va rog sa nu scrieti replicile personajului meu.[/size]





[/center]
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.darkmark.org
Andrei Malfoy
Anul III
Anul III


Data de inscriere : 01/05/2007
Numar mesaje : 205
Warning : 0%
Casa : Nesortat
Reputatie : 0
Galeoni : 75

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Mier Sept 05, 2007 7:35 am

1.b
2.f
3.a
4.nu am auzit de nici unul Laughing asa ca pun la nimereala...a
5.e rofl chiar mi-ar placea sa fiu la putere
6.c :) sunt foarte credincios... rofl
7.f
8.c
9.a
10.a
11.a
12.e
13.a
14.e
15.d
16.b
17.b
18.b
19.d
20.a

Tie ce ti-a iesit HellRidelGirl?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kennya Allen
Your Master
Your Master


Data de inscriere : 11/08/2007
Numar mesaje : 3756
Varsta : 25
Warning : -10%
Casa : Adult
Stare Relatie : Singura
Reputatie : 653
Galeoni : 349
Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Mier Sept 05, 2007 9:07 pm

Vipercercetas!

Inventivi,iubitori si stricti,tu esti cel mai curajos dintre serpi.Asta inseamna ca ajungi in multe situati neplacute,dar cu noroc aluneci usor si repede printre probleme.Mai tot timpul esti fara scrupule.
Reprezentanti:Draco Malfoy si Bellatrix Lestrange


PS:Eu sunt Viperpuf:))))))))

_________________
[center][size=10]Va rog sa nu scrieti replicile personajului meu.[/size]





[/center]
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.darkmark.org
Andrei Malfoy
Anul III
Anul III


Data de inscriere : 01/05/2007
Numar mesaje : 205
Warning : 0%
Casa : Nesortat
Reputatie : 0
Galeoni : 75

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Joi Sept 06, 2007 12:51 am

mie imi convine... Very Happy
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Karla Sai
Anul I
Anul I


Data de inscriere : 05/10/2007
Numar mesaje : 35
Varsta : 25
Warning : 0%
Casa : Nesortat
Reputatie : 0
Galeoni : 75

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Vin Oct 05, 2007 11:12 pm

1) Ai uitat de testul de maine.Este 4 dimineata.Tu...
a)Dormi.O sa fi bine,mereu esti bine

2)Se pare ca Potter este pe cale sa prinda hotoaica.Tu...
b)Stai relaxat.I-ai "aranjat" matura inainte de meci


3)Esti atras de o cerceproasta,er...adica cercetasa.Tu...
a)Te sinucizi


4)Alege un scriitor:
c)Dostoyevsky



5)Alege o ocupatie:
a)Asasin platit

6)Si ce crezi despre Lordul Intunecat?
f)O data ce l-am omorat,pot sa-i fur faima si subordonatii

7)Care este treaba cu incuiatii?
a)Nu m-as supara sa fie in locul Spiridusilor de Casa

8)De ce iti iubesti seful de Casa?
c)Ne favorizeaza


9)Esti prins de McGonnagal facand ceva impotriva regulamentului.Tu...
a)Minti,minti,minti si iarasi minti.esti bun la asta


10)Razboiul cu Voldemort aduce multa bataie de cap Ministerului.Tu...
a)Iti arati adevarata fata si cui ii esti loial


11)Onestitatea pentru Viperini este ca...
b)Un cutit pentru asasin

12)O batrana are ceva ce tu iti doresti.Tu...
a)Ii rupi picioarele si te prefaci ca nu s-a intamplat nimic


13)Alege un caracter:
f)Bellatrix Lestrange

14)Esti un personaj plin de rautate:
d)Imi place sa lucrez singur.Numai asa nu o dau in bara



15)Alege o carte:
c)1975 de Narcissa Malfoy



16)Inca o dupa amiaza plictisitoare.Mai bine...
c)Ai teroriza pe cei din anul I



17)O alta seara plictisitoare.Tu...
c)Te strecori in Zona Interzisa



18)Este Craciunul.Ti-ai cheltuit toti galeoni,dar prietenii tai tot insista sa faca schimb de cadouri cu tine.Tu...
b)Le spui ca esti ocupat(si de data asta nu minti)


19)ok.Pana la urma ai reusit sa gasesti niste maruntis in vechea roba.Tu...
b)Iti cumperi o copie a Istoriei Hogwartsului.Mereu ti-ai dorit-o


20)Si in final,Magia Neagra este:
f)Intunecata.Vreau sa stiu totul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kennya Allen
Your Master
Your Master


Data de inscriere : 11/08/2007
Numar mesaje : 3756
Varsta : 25
Warning : -10%
Casa : Adult
Stare Relatie : Singura
Reputatie : 653
Galeoni : 349
Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Vin Oct 05, 2007 11:17 pm

Idem Malfoy:

Vipercercetas!

Inventivi,iubitori si stricti,tu esti cel mai curajos dintre serpi.Asta inseamna ca ajungi in multe situati neplacute,dar cu noroc aluneci usor si repede printre probleme.Mai tot timpul esti fara scrupule.
Reprezentanti:Draco Malfoy si Bellatrix Lestrange

_________________
[center][size=10]Va rog sa nu scrieti replicile personajului meu.[/size]





[/center]
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.darkmark.org
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Vin Dec 28, 2007 8:03 am

1) Ai uitat de testul de maine.Este 4 dimineata.Tu...
a)Dormi.O sa fi bine,mereu esti bine
b)Dormi.Ai studiat destul in timpul anului ca sa te descurci<---
c)Studiezi.Trebuie sa te descurci pana la urma
d)Adaugi ultimele ingrediente Polipotiunii la care ai lucrat in cursul lunii
e)Il santajezi pe tocilarul clasei sa te ajute
f)Esti frustrat ca de obicei

2)Se pare ca Potter este pe cale sa prinda hotoaica.Tu...
a)Il linsezi!
b)Stai relaxat.I-ai "aranjat" matura inainte de meci<---
c)Dormi.Quiddich-ul este peste puterile tale
d)Il bati pana la sange dupa meci
e)Incepi sa canti 'Potter este al nostru rege'
f)Stai linistit.Te-ai antrenat mult cu echipa ta si sti ce sa faci in situatia asta

3)Esti atras de o cerceproasta,er...adica cercetasa.Tu...
a)Te sinucizi
b)O ucizi<---
c)Te prefaci ca nu s-a intamplat nimic
d)O manipulezi sa te placa si ea.Este...posibil...Nu?
e)Te resemnezi cu soarta si incepi o alianta
f)O ignori.Totul o sa fie bine


4)Alege un scriitor:
a)Sun Tzu
b)Machiavelli<---
c)Dostoyevsky
d)Seneca
e)Hume
f)Locke


5)Alege o ocupatie:
a)Asasin platit<---
b)R&D
c)Avocat
d)Auror
e)Ministru al magiei
f)Jurnalist

6)Si ce crezi despre Lordul Intunecat?
a)Are bagheta mea
b)A ales calea gresita,dar asta nu inseamna ca nu are capul pe umeri
c)As muri pentru el<---
d)Imi ruineaza toate planurile
e)Strica reputatia Viperinilor
f)O data ce l-am omorat,pot sa-i fur faima si subordonatii

7)Care este treaba cu incuiatii?
a)Nu m-as supara sa fie in locul Spiridusilor de Casa
b)Ucidei!<---
c)Sunt o amenintare.Trebuie sa lovim primii
d)Coexistenta noastra are si partile ei bune
e)Au nevoie de protectia noastra
f)Fiecare avem ce oferii unuia altuia.Dar asta nu inseamna ca suntem egali

8)De ce iti iubesti seful de Casa?
a)Deoarece este al nostru
b)E un profesor bun
c)Ne favorizeaza<---
d)Il insulta pe ciudatul de Potter
e)Este onest.Rau,dar onest
f)Ne intelege si noi il intelegem pe noi

9)Esti prins de McGonnagal facand ceva impotriva regulamentului.Tu...
a)Minti,minti,minti si iarasi minti.esti bun la asta<---
b)Spui o parte de adevar si restul lasa de dorit
c)Spui adevarul,apoi il invinuiesti pe Potter
d)O lasi sa te pedepseasca.oricum ai ascuns dovezile
e)deja iti planuiesti razbunarea
f)O linsezi,apoi fugi.Foarte,FOARTE repede

10)Razboiul cu Voldemort aduce multa bataie de cap Ministerului.Tu...
a)Iti arati adevarata fata si cui ii esti loial<---
b)Ai grija de bunastarea ta
c)iti inscenezi moartea
d)Gasesti o iesire.Lupta este pentru prosti
e)Lupti pentru cei dragi.Nu conteaza de care parte esti
f)Incepi un protest.Nu o sa-ti murdaresti mainile cu sange

11)Onestitatea pentru Viperini este ca...
a)O piatra care sparge un geam
b)Un cutit pentru asasin<---
c)Un costum pentru actor
d)O sabie pentru un razboinic
e)Inteligenta pentru o inventie
f)Tantarii pentru oameni.Inevitabil

12)O batrana are ceva ce tu iti doresti.Tu...
a)Ii rupi picioarele si te prefaci ca nu s-a intamplat nimic
b)Incerci sa o convingi ca nu are nevoie de el
c)Incerci sa o imbunezi...Sti tu....
d)Verifici sa nu fie nimeni in preajma si arunci blestemul Imperius asupra ei<---
e)inventezi un plan
f)Platesti pe cineva sa-ti faca treaba murdara in locul tau

13)Alege un caracter:
a)Draco malfoy
b)Severus Snape
c)pansy Parkinson
d)Tom Marvolo Riddle
e)Barty Crouch Jr.
f)Bellatrix Lestrange<---

14)Esti un personaj plin de rautate:
a)Nu,nu sunt.Dunderhead
b)rautate este un termen mult prea alb si negru
c)Am omorat mii si mii<---
d)Imi place sa lucrez singur.Numai asa nu o dau in bara
e)Poate
f)Usor,foarte usor.Sunt deja pregatit sa cuceresc lumea


15)Alege o carte:
a)Two worlds and in Between de Minerva McTabby
b)Spirit of Brotherhood de Torch
c)1975 de Narcissa Malfoy<---
d)Slytherin Rising de JL Mathews
e)Blood Runs True de Telwkh
f)A letter from Exile de Sphinx


16)Inca o dupa amiaza plictisitoare.Mai bine...
a)Ai citi.Singur/a!
b)Ai juca Quiddich cu prietenii
c)Ai teroriza pe cei din anul I<---
d)Te-ai strecuta in padurea interzisa
e)Ai face ceva folositor si productiv
f)Ai juca Scrabble


17)O alta seara plictisitoare.Tu...
a)Ai citi.Din nou....
b)Te alaturi la o petrecere
c)Te strecori in Zona Interzisa
d)Joci Adevar sau provocare<---
e)Stai degeaba
f)Inveti


18)Este Craciunul.Ti-ai cheltuit toti galeoni,dar prietenii tai tot insista sa faca schimb de cadouri cu tine.Tu...
a)Esti suparat,dar accepti
b)Le spui ca esti ocupat(si de data asta nu minti)
c)Fii creativ,inventeaza ceva ca sa scapi
d)Incepe sa le spui povesti cu fantome,poate asa uita de cadouri<---
e)te prefaci ca nu i-ai auzit si fugi imediat in alta parte
f)Refuzi categoric si le spui in fata sa se duca la altcineva


19)ok.Pana la urma ai reusit sa gasesti niste maruntis in vechea roba.Tu...
a)Ii cumperi ceva prietenului tau cel mai bun
b)Iti cumperi o copie a Istoriei Hogwartsului.Mereu ti-ai dorit-o
c)Iti iei bomboane
d)Pastrezi bani pentru alta data<---
e)Norocul e ceva rar pentru tine
f)Iti platesti datoria


20)Si in final,Magia Neagra este:
a)Fascinanta
b)Este buna doar cand ai probleme grave
c)Distractiva
d)Ceva patetic
e)Interesanta,dar prefer sa studiez Aparea
f)Intunecata.Vreau sa stiu totul<---

LOL
Sus In jos
Angela Slytherin
Anul IV
Anul IV


Data de inscriere : 19/12/2007
Numar mesaje : 295
Varsta : 24
Warning : 0%
Casa : Nesortat
Reputatie : 0
Galeoni : 75

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Sam Dec 29, 2007 8:52 am

1)Ai uitat de testul de maine.Este 4 dimineata.Tu...
b)Dormi.Ai studiat destul in timpul anului ca sa te descurci

2)Se pare ca Potter este pe cale sa prinda hotoaica.Tu...
b)Stai relaxat.I-ai "aranjat" matura inainte de meci

3)Esti atras de o cerceproasta,er...adica cercetasa.Tu...
a)Te sinucizi

4)Alege un scriitor:
d)Seneca

5)Alege o ocupatie:
d)Auror

6)Si ce crezi despre Lordul Intunecat?
e)Strica reputatia Viperinilor

7)Care este treaba cu incuiatii?
f)Fiecare avem ce oferii unuia altuia.Dar asta nu inseamna ca suntem egali

8)De ce iti iubesti seful de Casa?
b)E un profesor bun

9)Esti prins de McGonnagal facand ceva impotriva regulamentului.Tu...
b)Spui o parte de adevar si restul lasa de dorit

10)Razboiul cu Voldemort aduce multa bataie de cap Ministerului.Tu...
a)Iti arati adevarata fata si cui ii esti loial

11)Onestitatea pentru Viperini este ca...
d)O sabie pentru un razboinic

12)O batrana are ceva ce tu iti doresti.Tu...
e)inventezi un plan

13)Alege un caracter:
d)Tom Marvolo Riddle

14)Esti un personaj plin de rautate:
b)rautate este un termen mult prea alb si negru

15)Alege o carte:
d)Slytherin Rising de JL Mathews

16)Inca o dupa amiaza plictisitoare.Mai bine...
d)Te-ai strecuta in padurea interzisa

17)O alta seara plictisitoare.Tu...
d)Joci Adevar sau provocare

18)Este Craciunul.Ti-ai cheltuit toti galeoni,dar prietenii tai tot insista sa faca schimb de cadouri cu tine.Tu...
c)Fii creativ,inventeaza ceva ca sa scapi

19)ok.Pana la urma ai reusit sa gasesti niste maruntis in vechea roba.Tu...
f)Iti platesti datoria

20)Si in final,Magia Neagra este:
e)Interesanta,dar prefer sa studiez Aparea
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
*Bellatrix Lestrange*
Anul I
Anul I


Data de inscriere : 26/02/2008
Numar mesaje : 39
Varsta : 25
Warning : 0%
Casa : Nesortat
Reputatie : 0
Galeoni : 75

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Vin Feb 29, 2008 6:35 am

1-d
2-b
3-d
4-a
5-a
6-c
7-b
8-a
9-a
10-1
11-a
12-d
13-f
14-b
15-c
16-c
17-c
18-d
19-c
20-f
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Mr.Potter
Anul I
Anul I


Data de inscriere : 11/06/2008
Numar mesaje : 10
Varsta : 20
Warning : 0%
Casa : Nesortat
Reputatie : 0
Galeoni : 75

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Sam Iun 14, 2008 8:33 am

1.C
2.B
3.E
4.F
5.A
6.F
7.F
8.C
9.C
10.E
11.B
12.D
13.B
14.D
15.D
16.B
17.F
18.F
19.F
20.B
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Iseult Cromwell
Anul VI
Anul VI


Data de inscriere : 01/06/2008
Numar mesaje : 853
Varsta : 21
Warning : 0%
Casa : Nesortat
Reputatie : 298
Galeoni : 220
Animal : Pisica Birmaneza-Maeve
Functii : Vanzatoare "Weasley Bing-Bong";

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Sam Iun 21, 2008 11:08 pm

1:f
2:a
3:b
4:c
5:f
6:b
7:a
8:a
9:b
10:a
11:e
12:d
13:d
14:d
15:c
16:a
17:c
18:c
19:a
20:f

_________________
[center]



[i][color=pink][b]Tarja Turunen fan..:-p[/b][/color][/i]

Refuz! Stau si inghit si ma gandesc..cu ce naiba am gresit?[/center]
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://power-of-elements.forumagic.net/
Kennya Allen
Your Master
Your Master


Data de inscriere : 11/08/2007
Numar mesaje : 3756
Varsta : 25
Warning : -10%
Casa : Adult
Stare Relatie : Singura
Reputatie : 653
Galeoni : 349
Functii : Profesoara de Vajthat; Angajata la Departamentul Jocurilor Magice

MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Lun Aug 04, 2008 12:59 am

Va rog sa ma scuzati...Mai ales cei care si-au facut testul...
Am tradus aceste teste de foarte mult timp si de atunci mi-am schimbat calculatorul si am pierdut toate datele.Imi cer mii de scuze inca o data,ma voi revansa.

De asemenea voi inchide toapicele cu teste...Nu are rost sa le mai las deschise...
Multumesc anticipat!

_________________
[center][size=10]Va rog sa nu scrieti replicile personajului meu.[/size]





[/center]
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.darkmark.org
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Quiz-Ce fel de viperin esti?   Astazi la 1:24 am

Sus In jos
 
Quiz-Ce fel de viperin esti?
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DarkMark RPG :: Lumea Incuiatilor :: Graveyard-
Mergi direct la:  

Creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit