| I've arrived! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Near Nate River Anul II

Data de inscriere : 02/05/2010 Numar mesaje : 79 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 42 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 8:18 am | |
| Hrrr, Ștefan mi-ai stricat reputația, acum e cu (-). Vei plăti, cu blană de pisică !! |
|
 | |
Wandcore Stefan Anul VI

Data de inscriere : 11/01/2010 Numar mesaje : 717 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 51 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 8:22 am | |
| Se pare ca m-am ales cu un rival Sa stii, pisica mea stie sa aiba grija de ea si fara ajutorul meu, asa ca nu ai sanse sa te atingi de ea. Iar daca, prin absurd, reusesti sa ii clintesti un singur fir de blana, eu si gemenele Evans vom avea grija de tine. 
Ultima editare efectuata de catre Wandcore Stefan in Joi Mai 06, 2010 8:26 am, editata de 1 ori |
|
 | |
Near Nate River Anul II

Data de inscriere : 02/05/2010 Numar mesaje : 79 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 42 Galeoni : 75
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 8:26 am | |
| Gemene ? Pfai, trebuie să-mi caut aliați, se oferă cineva ?
Gata cu off-ul, vă rog. |
|
 | |
Wandcore Stefan Anul VI

Data de inscriere : 11/01/2010 Numar mesaje : 717 Varsta : 21 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 51 Galeoni : 75
 | |
 | |
Alice Morris Sef De Casa

Data de inscriere : 17/03/2010 Numar mesaje : 4338 Varsta : 22 Warning : 0% Casa : Astropufi Reputatie : 675 Galeoni : 292 Animal : Bufnita alba - Abigail Functii : Vanzatoare "La Trei Mături"; Profesoara "Aparare contra magiei negre"; Sef de Casa la Astropufi
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 8:30 am | |
| si pe Tom sa nul uiti pe tom(asa il chema pe motan corect?) _________________ [b][center][font=georgia][u] FriendsWho I am? Just me...[BLOG][/u][/font][/b] [size=9]~Accept Power Play de la Bell, Bella, Helena~[/size] [font=georgia][b][i][color=#87ceeb]  [/color][/center][/i][/font][/b][center][b][font=magicmedieval][size=20][color=black]B[u]G[/u]S Sisters \m/ [/font][/color][/size][/b][/center] |
|
 | |
Isabella River Master Wizard

Data de inscriere : 18/08/2009 Numar mesaje : 5232 Varsta : 24 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Matt River. Reputatie : 1082 Galeoni : 900 Animal : Rottweiler - Warro Functii : Vanzatoare Ollivander`s ; Profesor de "Ierbologie"
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 8:30 am | |
| Nu prea ma ofer sa te ajut impotriva gemenelor [ sunt foarte de teaba ] insa impotriva lui Stefan, da. Sorry, Stefan..  _________________ [center][font=Juice ITC][size=24][color=#c6aec7]~ Miss Isabella River ~[/color][/size][/font] [size=9][color=#E9CFEC]- Accept PowerPlay doar in cazul Kennyei, al lui Matt, Bellei si al lui Dess. - [/size][/color]  [size=9][color=#E9CFEC]Adrian Ivashkov: "Visele nu se compară niciodată cu realitatea, micuțule dhampir."[/color][/size] Copyright © 2010-2011 Tocarea Ficaților rapid, ușor și cu plăcere S.R.L. All rights reserved to Kennya & Isa.  [/center] |
|
 | |
Near Nate River Anul II

| Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 8:34 am | |
| Ștefan ai dat de dracu' ! În acest moment înființez brigada SCBȘ (să cazi în blestem Ștefan).
Fiți serioși, nu o luați ca atare. Am chef de glume azi ... |
|
 | |
Matt I. River Master Wizard

Data de inscriere : 06/05/2010 Numar mesaje : 1780 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Isabella River. Reputatie : 539 Galeoni : 850 Animal : Labrador Retriever Auriu - Rusty Functii : Ajutator pentru Paznicul Vanatului; Profesor Grija fata de creaturile magice
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 8:38 am | |
| Bine ai venit  Si eu sunt nou dar cred ca m-am integrat destul de bine  Sunt sigur ca si tu o sa faci la fel  _________________ [center][i][b]Wherever you go, Whatever you do.. I will be right here waiting for you.. Whatever it takes, or how my heart breaks.. I will be right here waiting for you..    "If you love something, let it go. If it comes back to you, it's yours. If not, it never was.. " [/i][/b][/center] |
|
 | |
Near Nate River Anul II

| Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 9:08 am | |
| Nu știam unde să pun întrebarea asta, așa că o pun aici. Unde îmi pun descrierea personajului ?  |
|
 | |

Data de inscriere : 06/05/2010 Numar mesaje : 1780 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Adult Stare Relatie : Married to Isabella River. Reputatie : 539 Galeoni : 850 Animal : Labrador Retriever Auriu - Rusty Functii : Ajutator pentru Paznicul Vanatului; Profesor Grija fata de creaturile magice
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 4:39 pm | |
| Pe pagina asta unde ti-ai pus si descrierea ta :) _________________ [center][i][b]Wherever you go, Whatever you do.. I will be right here waiting for you.. Whatever it takes, or how my heart breaks.. I will be right here waiting for you..    "If you love something, let it go. If it comes back to you, it's yours. If not, it never was.. " [/i][/b][/center] |
|
 | |
Rose Evans Anul VI

Data de inscriere : 29/01/2010 Numar mesaje : 981 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 62 Galeoni : 45 Functii : Profesor "Potiuni"
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 11:31 pm | |
| Hey, hey, ce faceti voi aici??? Mai aveti putin si iese cu scantei!! Potoliti-va amandoi  ca poate il trimiti pe Bi-Dam la voi  Si sa nu va prind ca faceti pe aici aliante si cluburi ca atunci il chem pe Yu-Shin Deci peace  ok???  |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 11:33 pm | |
| Hey hey, ce e aici??  nu se ia nimeni de Stefan  si nu's nunima lui [~iar ai scris asta, domnule astrolog  ] Nate, fi dragut si fa pace  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Near Nate River Anul II

| Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 11:54 pm | |
| - Near Nate River a scris:
Fiți serioși, nu o luați ca atare. Am chef de glume azi ...
Asta vă spune ceva ? Și, sunt drăguț ...nu crezi ? (uită-te la avatar  ) |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

Data de inscriere : 31/01/2010 Numar mesaje : 8827 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Stare Relatie : In a relationship with Edward Rochester Reputatie : 1860 Galeoni : 32 Animal : Bufnita alba - Eowyn; Functii : Ajutător în aripa spitalului; Sef de Casa la Cercetasi; Job Manager
 | Subiect: Re: I've arrived! Joi Mai 06, 2010 11:57 pm | |
| Avatarul e foarte dragut dar ma refeream sa fi uh dragut la caracter, era o gluma  esti deja  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:01 am | |
| Ala de la avatar nu e cel care canta Fireflies? o.O sau vad eu aiurea?  _________________ [center][i][b]Wherever you go, Whatever you do.. I will be right here waiting for you.. Whatever it takes, or how my heart breaks.. I will be right here waiting for you..    "If you love something, let it go. If it comes back to you, it's yours. If not, it never was.. " [/i][/b][/center] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:01 am | |
| ba da  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Near Nate River Anul II

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:03 am | |
| - Kurosaki Ichigo a scris:
- Ala de la avatar nu e cel care canta Fireflies? o.O sau vad eu aiurea?

Mdea, sunt și vedetă deacum. Eu sunt ! |
|
 | |

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:14 am | |
| Dovada  _________________ [center][i][b]Wherever you go, Whatever you do.. I will be right here waiting for you.. Whatever it takes, or how my heart breaks.. I will be right here waiting for you..    "If you love something, let it go. If it comes back to you, it's yours. If not, it never was.. " [/i][/b][/center] |
|
 | |
Rose Evans Anul VI

Data de inscriere : 29/01/2010 Numar mesaje : 981 Varsta : 23 Warning : 0% Casa : Cercetasi Reputatie : 62 Galeoni : 45 Functii : Profesor "Potiuni"
 | Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:15 am | |
| Las' ca aducem detectorul de minciuni si tot aflam noi pana la urma daca Nate este "vedeta" sau nu  |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:19 am | |
| Vedeta sub acoperire  eu vreau primul autograf  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Near Nate River Anul II

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:19 am | |
| Eh, vreți niște poze ?
Pozele le-am șters din motivele mele.
Ultima editare efectuata de catre Near Nate River in Vin Mai 07, 2010 11:12 am, editata de 1 ori |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:22 am | |
| eee, foarte tare  mai ales ultima  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Near Nate River Anul II

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:35 am | |
| Mdea, încă una ..
La fel și cu asta.
Ultima editare efectuata de catre Near Nate River in Vin Mai 07, 2010 11:12 am, editata de 1 ori |
|
 | |

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:36 am | |
| Asa iti sta bine  ( glumesc  ) _________________ [center][i][b]Wherever you go, Whatever you do.. I will be right here waiting for you.. Whatever it takes, or how my heart breaks.. I will be right here waiting for you..    "If you love something, let it go. If it comes back to you, it's yours. If not, it never was.. " [/i][/b][/center] |
|
 | |
Bell Evans Sef De Casa

| Subiect: Re: I've arrived! Vin Mai 07, 2010 12:36 am | |
| Sicriu???  neahh, nu vreau asa ceva cum sa moara idolul nostru??  _________________ [center][b][size=20][font=Papyrus][color=black]- Miss Rochester -[/font][/size][/b][/color] [size=9][font=tahoma] You're leaving because it's easier to walk away than to fight for what you really want.[/size][/font] [color=#D1D1E0][size=10]Powerplay se accepta doar la Al, Helena, Desiree, Raizen, Edward, Rosalie si Shayera![/size][/color]  [color=#D1D1E0][font=pristina][size=18]I loved him against reason..against promise..against peace..against hope..against happiness. Against all discouragement that could be.. (Charles Dickens) [/font][/size][/color]  [/center] |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: I've arrived!  | |
| |
|
 | |
| I've arrived! | |
|